Fredriksbergsvägen 5 Nb

Fredriksbergsvägen 5 Nb

Slutpris

3 125 000 kr


Fredriksberg— Vaxholm

Fredriksbergsvägen 5 Nb


Slutpris
3 125 000 kr

Fredriksberg— Vaxholm

Havsnära boende endast 40 min till innerstan!

Välkommen till denna trivsamma bostad med närhet till såväl badstrand som Vaxholms stadskärna!

Ett hemtrevligt boende med familjär atmosfär. Lägenheten är ljus och luftig med generösa fönsterpartier ut till grönska. Bostaden har väl tilltagna umgängesytor genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Från köket når man den soliga, insynsskyddade uteplatsen där det finns gott om utrymme för såväl grillning, mysiga middagar och lek för barnen. Bostadens interiöra förråd används idag som walk in closet, men kan enkelt nyttjas som barnrum. De två sovrummen är var och ett placerat i en egen del av lägenheten helt ostört från varandra. Genom så gott som hela lägenheten sträcker sig ett flytande ekparkettgolv vilket ger en kvalitativ känsla. Varje bostadsrätt har rätt till 1 P-plats samt 1 externt förråd.

Endast ett stenkast bort finns det en badstrand för den som vill ta sig ett dopp i kvällssolen. Här finns också en strandpromenad och båtbryggor alldeles i närheten. Med närhet till Bogesundslandet där det finns friluftsområde, fantastisk för bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. Skolor, förskolor, idrottshallar och livsmedelsaffär finns i närheten.

Du tar dig enkelt med bil in till Stockholm på 40 minuter eller varför inte ta Vaxholmsbåten till City på mindre än en timme där du har både wi-fi och morgonkaffe. Med buss tar du dig enkelt till bland annat Danderyds sjukhus där flertalet förbindelser finns.


Boarea
ca 95.6 kvm
Avgift
5 425 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-12-15

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen såldes av oss 2017-12-15. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Fredriksbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.