Grenadjärsvägen 6 / Rindö / Vaxholm

Exklusiv lägenhet med havet som närmsta granne, endast 45 min till innerstan!

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea
ca 107 kvm
Avgift
4 708 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grenadjärsvägen såldes av oss 2018-08-30. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Grenadjärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo med havet som närmsta granne i en bostad som totalrenoverades 2012/2013. Luftig lägenhet med påkostade materialval. Vackert parkettgolv, öppen spis, helkaklat badrum och balkong i soligt läge med svårslagen utsikt ut över Solöfjärden är några av sakerna som denna lägenhet bjuder på.

Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. Ett boende, ett hem med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri, restaurang och naturliv.
I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindöhamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här.

Till lägenheten finns ett stort källarförråd samt del i fristående bod. TV och bredband via fiber finns mot avgift. En parkeringsplats ingår för närvarande.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration