Hamngatan 1 / Vaxön / Vaxholm

4 rok med eldstad, bastu och balkong med utsikt mot hamnen, Vaxholms bästa läge!

Slutpris
5 015 000 kr
Boarea
ca 95 kvm
Avgift
4 586 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hamngatan såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Hamngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hamngatan 1! En unik chans att förvärva en pärla med bästa läget i stan. Mitt i Vaxholms stadskärna bland butiker, restauranger och mysiga kaféer finner vi denna hemtrevliga bostad om 4 rok. Från vardagsrum och balkong kan vi skåda det aktiva båtlivet som tar fart genom vattnet på Vaxholmsfjärden. I bakgrunden hör vi tydligt de 3 signalerna från ångbåtarna som ska vidare ut i skärgården eller ta kurs till innerstan. På kvällen har man tydlig kontakt med Sandgrundets fyr (FI WRG 3s) som visar sitt vita sken och påminner om vår position i Stockholms skärgård. Härifrån når ni innerstan på ca 45min med bil eller buss. Båtpendling tar runt en timme! På båten kan du njuta av din frukost på väg till jobbet eller varför inte en kall öl på vägen hem?

Köket är modernt renoverat, har bra förvaringsutrymmen och arbetsytor och är i skandinavisk stil. Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och detta bjuder in till många sociala stunder. Med tre sovrum, helkaklat badrum med bastu och rymlig balkong i Vaxholms absolut bästa läge så är bostaden helt unik i sitt slag. Till lägenheten ingår det 2 stycken källarförråd, en gemensam innergård, tvättstuga och gym! Välkommen till ett riktigt drömboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration