Kronängsvägen 23

Kronängsvägen 23

Slutpris

2 410 000 kr


Vaxholm

Kronängsvägen 23


Slutpris
2 410 000 kr

Vaxholm

Lägenhet med optimalt läge intill grönområde

Vill du bo med närhet till affär, kommunikation, grönområden, bad och centrala Vaxholm? Då är det här ett gyllene tillfälle. Vill du dessutom se ut över grönska och kunna njuta av eftermiddags- och kvällssol på en egen uteplats... ja, då är det här lägenheten för dig. Den här lägenheten ligger i ett av Vaxholms mest attraktiva villakvarter med utsikt mot park och grönområde. Här kan du sitta på uteplatsen och njuta av fågelkvitter och även se ett och annat rådjur bland träden. Här erbjuds du ett mycket trevligt boende om 60 kvm där samtliga rum är lättmöblerade och rymliga. De sociala ytorna i kök och vardagsrum ger gott om plats för vänner och familj att komma på besök.
Ytterligare ett stort plus är att du på promenadavstånd har Waxholmsbåtsbrygga som trafikeras av SL:s pendelbåt. Båten tar dig på ca 45-50 minuter in till centrala Stockholm.


Boarea
60 kvm
Avgift
3 694 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV
Såld
2023-02-18

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Kronängsvägen såldes av oss 2023-02-18. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kronängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.