Östra Kasernvägen 3 C

Östra Kasernvägen 3 C

Slutpris

2 300 000 kr


Rindö— Vaxholm

Östra Kasernvägen 3 C


Slutpris
2 300 000 kr

Rindö— Vaxholm

Hemtrevlig bostad om 54 kvm. Balkong med eftermiddags och kvällssol!

Bo med havet som närmsta granne i en bostad som totalrenoverades 2017/2018 till bostadslägenhet från den f d Kasernbyggnaden.
Luftig lägenhet med stora fönster som ger fint ljusinsläpp och en takhöjd på över 3 meter!
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vacker stavparkett i ek. Helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring. Balkong med eftermiddags- och kvällssol!

Här finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. Här trivs både ung som gammal i ett härligt, lugnt och barnvänligt område. Samtidigt finns Stockholm och storstadslivet på ett bekvämt pendlingsavstånd.

Ett boende med endast ett stenkast till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, gym, gymnastiksal med aktiviteter via KA1IF så som somamove, zumba, cirkeltränings-och boxningspass. Bryggeri, restaurang och naturliv.
I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindö Hamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här!

Med promenadavstånd når ni även Måldepån, här finns både strand, badbrygga samt grillplats.

Välkommen på visning!


Boarea
ca 54 kvm
Avgift
2 588 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-08-30

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Östra Kasernvägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Östra Kasernvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.