Rosenbergsgatan 1

Rosenbergsgatan 1

Slutpris

2 550 000 kr


Centrala Vaxholm— Vaxholm

Rosenbergsgatan 1


Slutpris
2 550 000 kr

Centrala Vaxholm— Vaxholm

Toppenläge med egen uteplats och havsutsikt!

Nu finns möjligheten att bli ägare av en perfekt planerad bostad om 3 rok och 72kvm.
Här njuter ni av havsutsikt från det öppna ljusa vardagsrummet som ligger i direkt anslutning till köket. Härifrån tar man sig direkt vidare till bostadens härliga uteplats. Känslan är mer som att bo i villa men tryggheten att bo i en bostadsrätt gör det hela till ett självklart och tryggt val.

Föreningen består av nio byggnader varav sex bostadshus, två uthus och ett skyddsrum. Föreningen omfattar 30 stycken bostadsrätter och tre lokaler som hyrs ut för näringsverksamhet och förråd.

- Fiber finns
- Parkeringplats med möjlighet att ladda el-bil finns på föreningens fastighet.
- 6916kr/kvm i lån


Bostaden ligger ett stenkast från Vaxholms stadskärna med mysiga butiker och restauranger.
Att bo, att leva i en skärgårdsidyll! Välj mellan en mysig fika på stan, avnjut en god middag på någon av dom trevliga restaurangerna eller varför inte bara ta en härlig promenad bland dom charmiga kvarteren. Du har även gångavstånd till badstrand och Vaxholmsfjärden. Närheten till Bogesundslandet ger dig möjlighet till friluftsliv med fantastisk bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. I närheten finns även ishall. Intill området ligger även fridfulla Eriksö med elljusspår, kajakuthyrning och trevliga badmöjligheter. På Vaxön finns också båtklubb.

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Välkommen på visning!


Boarea
ca 72 kvm
Avgift
3 817 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Rosenbergsgatan såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Rosenbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.