Barents väg 42

Barents väg 42

Slutpris

3 950 000 kr


Vega— HANINGE

Barents väg 42


Slutpris
3 950 000 kr

Vega— HANINGE

Årgång 2016 - påkostat radhus i Vegastaden

Centralt i Nya Vegastaden finns detta välplanerade och mycket påkostade radhus om 5 rok. Radhuset uppfördes 2016 och nuvarande ägare har definitivt inte snålat med tillvalsbeställningen. Här finns allt från 2 st påkostade badrum med bl.a golvvärme, takdusch och spotlights till ett exklusivt HTH kök med grantibänkskivor och stilren maskinpark från Siemens med bl.a självrengörande ugn och induktionshäll.
Upp till 4 sovrum är möjliga och ett härligt vardagsrum med stora fönster mot den egna uteplatsen suddar ut gränsen mellan ute och inne.
Förutom egen parkeringsyta utanför det egna huset finns även ett rymligt förråd och en härlig altan samt gräsyta mot föreningens bilfria grönområde, en utmärkt grön lunga för familjen att leka och vistas på. För barnfamiljen finns här en stor lekplast belägen intill föreningen och orörda naturområden med skog och sjöar finns precis bakom knuten.

Brf Skogsparken 4 uppfördes 2016 och består av 29 st radhus fördelade på två plan. Endast 50 m från föreningen finns Ur och Skur förskolan Spetsberget samt inom kort en grundskola för års 1-9. Samtlig tänkbar service nås promenadavstånd bort i bl.a Port 73 samt Haninge Centrum och bra busskommunikationer finns från Vega till övriga kommundelar samt till City och Gullmarsplan och inom kort även pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm C och Nynäshamn.

För den sociala och bekväma familjen - välkommen att kontakta mäklaren redan idag!


Boarea
105 kvm
Avgift
5 095 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-06-26

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Barents Väg såldes av oss 2017-06-26. Se alla våra försäljningar i Vega samt även på Barents Väg.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.