Kronometergränd 3

Kronometergränd 3

Slutpris

2 800 000 kr


Vega— Haninge

Kronometergränd 3


Slutpris
2 800 000 kr

Vega— Haninge

Nyproducerad trea ett stenkast från pendeltåget!

Nyproducerad trea på 68 kvm i expansiva och populära Vegastaden! Nu finns en optimalt planerad trea i Brf Tindra till salu som erbjuder öppna sociala ytor, gott om förvaring och två stora sovrum. I Brf Tindra finner du alla bekvämligheter du kan tänka dig så som separat förråd, ett stenkast från pendeltåget och med en grönskande och trevlig innergård.

Lägenheten har genomgående ljusa materialval, integrerad kyl/frys samt diskmaskin, marmorerat klinkergolv i badrum samt en härlig balkong om 5 kvm. Här finns även gott om förvaring och lägenheten erbjuder smarta lösningar som underlättar vardagen genom FlexEl och FlexLjus. För mer information, se säljbroschyren.

Som om inte detta vore nog så erbjuder BrfTindra kvadratsmarta lägenheter med separata förråd och låga månadskostnader där värme, kall- och varmvatten, basutbudet av tv samt internet och telefoni ingår i avgiften. Bostaden säljs på ritning och det går därför inte att titta på lägenheten. På projektets hemsida finns visningstider för visningslägenheten.

Möjligt med snabb inflyttning!

Varmt välkommen att kontakta mig med ditt intresse! Ansvarig mäklare: Emma Byström, 072-0707037


Boarea
68 kvm
Avgift
3 981 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-07

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Kronometergränd såldes av oss 2020-01-07. Se alla våra försäljningar i Vega samt även på Kronometergränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.