Klarabergsvägen 24a / Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

Välplanerad 4:a på populära Klarabergsvägen!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
104,5 kvm
Avgift
5 545 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klarabergsvägen såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Klarabergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 4:a som ligger i populära Vendelsömalm endast ett stenkast från matbutik, skola, restaurang, bussar och natur. Här finns tre generösa sovrum, en wc, ett rymligt badrum, trevligt kök, fin inglasad balkong med utsikt mot allmänning och goda sociala ytor.

På Klarabergsvägen bor du nära service och utmärkt busskommunikation till bl. a Gullmarsplan. Barnomsorgen är välordnad med mindre än 100 meter till förskolan Tjädern och Vendelsömalmsskolan (f -9). Närliggande och välsorterad Coop butik är belägen några meter bort och det är endast 5 minuters bilavstånd till flera av Haninges stora handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum, båda med brett serviceutbud.

Brf Anden är en gammal och välmående förening om 252 lägenheter. Inom föreningen finns gym, bastu, tvättgarage och föreningslokal. Varje gård har en fin och väl underhållen lekplats och härliga naturområden då Tyresta Nationalpark ligger alldeles runt hörnet.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration