Klarabergsvägen 11 B, 3 tr

Klarabergsvägen 11 B, 3 tr

Slutpris

1 795 000 kr


Vendelsö— Haninge

Klarabergsvägen 11 B, 3 tr


Slutpris
1 795 000 kr

Vendelsö— Haninge

Optimalt planerad trea med balkong högst upp i huset!

Högst upp i huset på våning tre finner du denna optimalt planerade 3:a som med enkla medel kan göras om till en 4:a.

Lägenheten har en fantastisk balkong med utgång från vardagsrummet och har ett underbart västerläge med sol på sena sommarkvällar. Lägenheten har ett badrum med WC, badkar och tvättmaskin samt separat gäst-WC finns. Köket har generösa ytor och här finns möjligheten att skapa ditt drömkök med goda arbetsytor och plats för ett större matbord. Nu har du chansen att sätta din egen prägel och skapa ditt drömboende.

Föreningen är välskött och lån per kvm ligger på endast 1738kr/kvm i dagsläget. Lägenheten är belägen i barnvänliga och idylliska Vendelsömalm. Här bor man ett stenkast från affär och buss till såväl Gullmarsplan och T-centralen samt med närheten till underbara strövområden samt ett flertal skolor-och förskolor.
På gångavstånd finns Ramsjön där man kan njuta av bad under somrarna och endast ett par kilometer bort finns fantastiska Tyresta nationalpark. I Vendelsömalmsgropen ligger den närmaste kommunala skolan, Vendelsömalmskolan. Skolan har verksamhet från årskurs 0 till 9. Inte långt bort från Klarabergsvägen ligger en annan kommunalskola, Svartbäckskolan samt en Pysslingskola, Söderbyskolan. Det finns flera förskolor varav den närmaste, Tjädern, ligger på Klarabergsvägen 15. Ett par hundra meter från bostaden finns två busstationer som går t ill T- centralen under rusningstid, Gullmarsplan samt till Haninge C där det finns pendeltåg och ett gediget butiksutbud.
Lägenheten har ett genomgående moderniseringsbehov.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information av bostaden eller om ni har några övriga frågor!


Boarea
87 kvm
Avgift
5 279 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Klarabergsvägen såldes av oss 2024-01-19. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Klarabergsvägen.

Boka värdering

Sophie Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.