Sök Meny
Såld

Vendelsö - Vendelsömalm / Lagebergsvägen 18

Underbart kedjehus med mysiga altaner och garage!

Nu har du möjligheten att köpa ett härligt kedjehus mitt i Vendelsömalms familjära bostadsidyll med närhet till allt. Huset har genomgått flera stora renoveringar under årens lopp med allt från badrum, planlösning, braskamin, väggar, tak, altaner, kök m.m. Husets entréplan erbjuder generösa sällskapliga ytor med öppen planlösning, modernt utrustat kök och flera uteplatser finns att tillgå däribland två altaner, varav en inglasad. Huset har även ett garage för den motorintresserade eller de som endast behöver förvaringsutrymme. Från Lagebergsvägen är det endast ett par meter till uppskattad barnomsorg, skolor och utsökta kommunikationer. På enbart 30 min nås Stockholms innerstad oavsett om du åker bil, buss eller pendeltåg. Flertal gallerior och handelsplatser finns i din absoluta närhet däribland Port 73 och Haninge Centrum med brett serviceutbud. Naturlivet i området är berikat med flera sjöar och naturstråk däribland Tyresta Nationalpark som erbjuder unika naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar. Varmt välkommen till Lagebergsvägen 18!

Vendelsö / Vendelsömalm
Lagebergsvägen 18
Slutpris: 4 600 000 kr
Boarea: 140 kvm
Driftkostnad: 29 500 kr/år
Tomtarea: 600 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-12-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vendelsö / Lagebergsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.