Lagebergsvägen 18 / Vendelsömalm / Vendelsö / HANINGE

Underbart kedjehus med mysiga altaner och garage!

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
29 500 kr/år
Tomtarea
600 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-12-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Lagebergsvägen såldes av oss 2016-12-12. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Lagebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjligheten att köpa ett härligt kedjehus mitt i Vendelsömalms familjära bostadsidyll med närhet till allt. Huset har genomgått flera stora renoveringar under årens lopp med allt från badrum, planlösning, braskamin, väggar, tak, altaner, kök m.m. Husets entréplan erbjuder generösa sällskapliga ytor med öppen planlösning, modernt utrustat kök och flera uteplatser finns att tillgå däribland två altaner, varav en inglasad. Huset har även ett garage för den motorintresserade eller de som endast behöver förvaringsutrymme.

Från Lagebergsvägen är det endast ett par meter till uppskattad barnomsorg, skolor och utsökta kommunikationer. På enbart 30 min nås Stockholms innerstad oavsett om du åker bil, buss eller pendeltåg. Flertal gallerior och handelsplatser finns i din absoluta närhet däribland Port 73 och Haninge Centrum med brett serviceutbud. Naturlivet i området är berikat med flera sjöar och naturstråk däribland Tyresta Nationalpark som erbjuder unika naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.

Varmt välkommen till Lagebergsvägen 18!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration