Sök Meny
Såld

HANINGE / Vendelsö - Vendelsömalm / Lagebergsvägen 18

Underbart kedjehus med mysiga altaner och garage!

Nu har du möjligheten att köpa ett härligt kedjehus mitt i Vendelsömalms familjära bostadsidyll med närhet till allt. Huset har genomgått flera stora renoveringar under årens lopp med allt från badrum, planlösning, braskamin, väggar, tak, altaner, kök m.m. Husets entréplan erbjuder generösa sällskapliga ytor med öppen planlösning, modernt utrustat kök och flera uteplatser finns att tillgå däribland två altaner, varav en inglasad. Huset har även ett garage för den motorintresserade eller de som endast behöver förvaringsutrymme.

Från Lagebergsvägen är det endast ett par meter till uppskattad barnomsorg, skolor och utsökta kommunikationer. På enbart 30 min nås Stockholms innerstad oavsett om du åker bil, buss eller pendeltåg. Flertal gallerior och handelsplatser finns i din absoluta närhet däribland Port 73 och Haninge Centrum med brett serviceutbud. Naturlivet i området är berikat med flera sjöar och naturstråk däribland Tyresta Nationalpark som erbjuder unika naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.

Varmt välkommen till Lagebergsvägen 18!

Sponsrade länkar
HANINGE / Vendelsö / Vendelsömalm
Lagebergsvägen 18
Slutpris: 4 600 000 kr
Boarea: 140 kvm
Driftkostnad: 29 500 kr/år
Tomtarea: 600 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-12-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vendelsö / Lagebergsvägen