Lärjungevägen 25 / Vendelsö / Haninge

Brf radhus i populärt och barnvänligt område.

Slutpris
2 915 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
7 520 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lärjungevägen såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Lärjungevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga BR radhus i populärt och barnvänligt område som bjuder på en självklar gemenskap mellan grannar. Bilfria innergårdar med lekplatser, stora gräsmattor och mycket annat som gör att barnen kan springa fritt.

Lärjungevägen 25 är disponerat på två plan med smart planlösning. Tre sovrum, klädkammare samt badrum på övre plan ger även plats för den större familjen. På nedre plan finner vi ett sovrum, det smakfullt renoverade köket ,ett generöst tilltaget allrum med dörr ut mot baksidans uteplats blir den självklara ytan att spendera tiden med familj och vänner under de härliga sommarkvällarna. Uteplatsen bjuder på en trädäckad altan med plats för större möbelgrupper och en gräsmatta med plats för lek och vackra planteringar.


Missa inte denna chans att förvärva drömbostaden i ett idylliskt kvarter som sällan är till salu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration