Lärjungevägen 25 / Vendelsö / Haninge

Brf radhus i populärt och barnvänligt område.

Slutpris
2 915 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
7 520 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lärjungevägen såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Lärjungevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga BR radhus i populärt och barnvänligt område som bjuder på en självklar gemenskap mellan grannar. Bilfria innergårdar med lekplatser, stora gräsmattor och mycket annat som gör att barnen kan springa fritt.

Lärjungevägen 25 är disponerat på två plan med smart planlösning. Tre sovrum, klädkammare samt badrum på övre plan ger även plats för den större familjen. På nedre plan finner vi ett sovrum, det smakfullt renoverade köket ,ett generöst tilltaget allrum med dörr ut mot baksidans uteplats blir den självklara ytan att spendera tiden med familj och vänner under de härliga sommarkvällarna. Uteplatsen bjuder på en trädäckad altan med plats för större möbelgrupper och en gräsmatta med plats för lek och vackra planteringar.


Missa inte denna chans att förvärva drömbostaden i ett idylliskt kvarter som sällan är till salu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vendelsö

Vendelsö är belägen intill Tyresta Nationalpark och med gångavstånd till sjöarna Ramsjön, Lycksjön och Drevviken. Inom området finns flera förskolor och grundskolor. Kommunikation och service är välordnat och inom närområdet finns bl.a stora matvarubutiker samt shoppinggallerior som Port 73 och Haninge Centrum.

Affärer och restauranger

Matbutik finns vid Sågenrondellen och i övrigt ett stort utbud med affärer och stormarknader ut med Gudöbroleden. Det är även nära till Trollbäckens centrum.

Natur och fritid

Mycket fina naturomgivningar som Tyresta nationalpark som har den största och finaste urskogen söder om Dalälven, gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet – bara två mil från Stockholms centrum. Badplats finns i Lycksjön. Det finns även ett flertalet badplatser vid Drevviken så som Gårdens bad och Krokodilbadet.

Kommunikation

Bussar trafikerar Gudöbroleden som trafikeras frekvent av direktbuss (807) (via Trollbäcken, NorraSköndal) till Gullmarsplan på ca 30 min och direktbuss (818) till Stockholm C på ca 35min. Bussar trafikerar även Djurgårdsplan som ligger centralt i Vendelsö. Buss 840 går till Handenterminalen (Haninge centrum) resp. Tyresö, Trollbäcken och Nacka Forum.

Skolor och barnomsorg

Haga/Lyckebyskolan F-9, Lötkärrsskolan I Ur och Skur F-3, Vendelsö hage F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.