Mårtensbergsvägen 34 / Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

Härligt radhus i populära Vendelsömalm med trädgård & två uteplatser!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
5 938 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mårtensbergsvägen såldes av oss 2019-09-14. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Mårtensbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i idylliska Vendelsömalm ligger detta underbara br-radhus intill utmärkta kommunikationer och med närhet till allt du kan tänka dig. Radhuset är välplanerat med tre stycken sovrum, trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två stycken badrum, ett inglasat uterum, två underbara altaner, mysig trädgårdstomt och även två förråd där ena disponeras som ett sovrum idag. Detta radhus måste upplevas på plats för att få känslan av den mysiga oasen på baksidan samt den smarta planlösningen.

Varmt välkomna till Mårtensbergsvägen 34!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vendelsömalm

Vendelsömalm är en familjeidyll belägen i expansiva Haninge kommun. Här finns närhet till alla barnens aktiviteter, utmärkta handelsplatser och smidiga kommunikationer. Med milsvida naturområden som granne kan man njuta av livets lugn endast 20 minuter från Stockholm C.

Affärer och restauranger

Närbutik finns vid rondellen vid Vendelsömalsgropen. Vidare finns ett flertal restauranger och pizzerior.

Sport och fritid

Vendelsömalm gränsar till Tyresta nationalpark och naturreservat, och ligger på cykel- och promenadavstånd från Tyresta by. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus. Bollplaner och lekplatser finns på flera platser och i Vendelsömalmsgropen centralt i området finns boll- och idrottsplaner. Friluftsbad finns vid Ramsjön strax öster om Vendelsömalm.

Kommunkation

Genom Vendelsömalm passerar ett flertal busslinjer. Några ansluter till pendeltåget i Haninge Centrum medan andra förbinder andra delar av Haninge med bland annat Tyresö och Stockholm. Det finns gång- och cykelvägar till Haninge Centrum, Brandbergen samt till Tyresta by.

Skolor och barnomsorg

Svartbäcksskolan har förskola, grundskola och särskola upp till årskurs 5 respektive 6. Vendelsömalmsskolan har undervisning F till årskurs 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.