Petuniavägen 76 / Vendelsö / Haninge

Härligt BR-radhus på 120 kvm i populära Vendelsö!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
6 393 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petuniavägen såldes av oss 2019-05-11. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Petuniavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns ett radhus till salu på populära Petuniavägen! Dessa radhus säljs väldigt sällan då trivseln i området och föreningen är väldigt hög. Bostaden är belägen i ett av Vendelös mest attraktiva områden pga närheten till goda kommunikationer, skolor men även det härliga Krokodilbadet som ligger endast gångavstånd från bostaden. Huset är välplanerat med fyra stycken sovrum och ett stort vardagsrum med en trevlig braskamin. Hela övervåningen har en härlig och luftig atmosfär pga den höga takhöjden. Det finns två helkaklade badrum och ena är nyrenoverat från 2018. Rymligt kök med gott om plats för en stor matplats, underbar trädäckad altan i angränsning till lekparken samt ett förråd på baksidan. Föreningen har god ekonomi vilket ger dom möjligheten att ha en avgiftsfri månad per år.

Varmt välkommen till Petuniavägen 76!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vendelsö

Vendelsö är belägen intill Tyresta Nationalpark och med gångavstånd till sjöarna Ramsjön, Lycksjön och Drevviken. Inom området finns flera förskolor och grundskolor. Kommunikation och service är välordnat och inom närområdet finns bl.a stora matvarubutiker samt shoppinggallerior som Port 73 och Haninge Centrum.

Affärer och restauranger

Matbutik finns vid Sågenrondellen och i övrigt ett stort utbud med affärer och stormarknader ut med Gudöbroleden. Det är även nära till Trollbäckens centrum.

Natur och fritid

Mycket fina naturomgivningar som Tyresta nationalpark som har den största och finaste urskogen söder om Dalälven, gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet – bara två mil från Stockholms centrum. Badplats finns i Lycksjön. Det finns även ett flertalet badplatser vid Drevviken så som Gårdens bad och Krokodilbadet.

Kommunikation

Bussar trafikerar Gudöbroleden som trafikeras frekvent av direktbuss (807) (via Trollbäcken, NorraSköndal) till Gullmarsplan på ca 30 min och direktbuss (818) till Stockholm C på ca 35min. Bussar trafikerar även Djurgårdsplan som ligger centralt i Vendelsö. Buss 840 går till Handenterminalen (Haninge centrum) resp. Tyresö, Trollbäcken och Nacka Forum.

Skolor och barnomsorg

Haga/Lyckebyskolan F-9, Lötkärrsskolan I Ur och Skur F-3, Vendelsö hage F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.