Petuniavägen 76 / Vendelsö / Haninge

Härligt BR-radhus på 120 kvm i populära Vendelsö!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
6 393 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petuniavägen såldes av oss 2019-05-11. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Petuniavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns ett radhus till salu på populära Petuniavägen! Dessa radhus säljs väldigt sällan då trivseln i området och föreningen är väldigt hög. Bostaden är belägen i ett av Vendelös mest attraktiva områden pga närheten till goda kommunikationer, skolor men även det härliga Krokodilbadet som ligger endast gångavstånd från bostaden. Huset är välplanerat med fyra stycken sovrum och ett stort vardagsrum med en trevlig braskamin. Hela övervåningen har en härlig och luftig atmosfär pga den höga takhöjden. Det finns två helkaklade badrum och ena är nyrenoverat från 2018. Rymligt kök med gott om plats för en stor matplats, underbar trädäckad altan i angränsning till lekparken samt ett förråd på baksidan. Föreningen har god ekonomi vilket ger dom möjligheten att ha en avgiftsfri månad per år.

Varmt välkommen till Petuniavägen 76!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration