Vendelsö Skolväg 15 / Vendelsö / Haninge

Sällsynt 4:a med uthyrningsmöjligheter

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 690 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vendelsö Skolväg såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Vendelsö Skolväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan erbjuds möjligheten att förvärva en 4:a med uthyrningsmöjligheter i omåttligt populära Brf Folkparken i Vendelsö. Nu kan chansen vara din!
Lägenheten är ljus, behaglig och rymlig nog för den stora familjen. Praktiskt belägen i souterrängplan med utmärkt insynsskyddat läge och inglasad balkong med fri utsikt över Haningevallen. Här disponeras 99 kvm över 3 sovrum, vardagsrum med balkong och gavelfönster, rymligt kök och badrum samt möblerbar hall.Utmärkta förvaringsmöjligheter finns i flertal skåp, klädkammare och tillhörande förråd.
Uthyrningsdel med separat ingång och wc utrymme. Hiss finns men är obehövligt med tanke på lägenhetens placering i huset. Barnvagnsrum beläget intill den egna ytterdörren.

Brf Folkparken är en välhållen förening, ombildad 2011, bestående av 208 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd samt en modern och renoverad tvättstuga. Flertal lekplatser finns inom föreningen och en stor idrottsplats är belägen precis intill. Flertal skolor och förskolor finns i det direkta närområdet och utmärkta busskommunikationer tar dig inom 20 min till Gullmarsplan och Stockholm Central.
Området präglas av härlig natur och bostadsområdet ligger strax intill flera sjöar och badplatser. I Sågen Centrum finns välsorterad matbutik samt bankomat och närliggande Port 73 samt Haninge Centrum erbjuder ett bredare serviceutbud.

Välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration