Vendelsö Skolväg 14 / Vendelsö / Haninge

Renoverad 3:a med söderläge!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 973 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-06-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vendelsö Skolväg såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Vendelsö Skolväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverat örnnäste med insynsskyddad söderbalkong beläget med ett av områdets bästa lägen strax intill utsökt busskommunikation, service och barnomsorg. Generösa 69 kvm bjuder på smarta lösningar och stora förvaringsutrymmen samt plats för familjens alla sociala tillställningar. Förutom stilfulla, fräscha ytskikt karakteriseras lägenheten av stora fönster i två väderstreck samt rymlig balkong med grönskande utsikt mot rakt söderläge. Bostaden är genomgående totalrenoverad 2016 inkl kök och vitvaror. Badrummet renoverades 2015 i samband med föreningens stambyte.

Brf Vendelsö skolväg är en välhållen förening, ombildad 2013, bestående av 108 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd samt två moderna tvättstugor, båda praktiskt belägna i byggnaden. Lekplats med grillstad finns på innergården. Flertal skolor och förskolor finns i det direkta närområdet och 50 m utanför bostaden finns utmärkta busskommunikationer som inom 20 min tar dig till Gullmarsplan och Stockholm Central
Området präglas av härlig natur och bostadsområdet ligger intill flera sjöar och badplatser. I Sågen Centrum finns restaurang, välsorterad matbutik samt bankomat och närliggande Port 73 samt Haninge Centrum erbjuder ett bredare serviceutbud.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vendelsö

Vendelsö är belägen intill Tyresta Nationalpark och med gångavstånd till sjöarna Ramsjön, Lycksjön och Drevviken. Inom området finns flera förskolor och grundskolor. Kommunikation och service är välordnat och inom närområdet finns bl.a stora matvarubutiker samt shoppinggallerior som Port 73 och Haninge Centrum.

Affärer och restauranger

Matbutik finns vid Sågenrondellen och i övrigt ett stort utbud med affärer och stormarknader ut med Gudöbroleden. Det är även nära till Trollbäckens centrum.

Natur och fritid

Mycket fina naturomgivningar som Tyresta nationalpark som har den största och finaste urskogen söder om Dalälven, gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet – bara två mil från Stockholms centrum. Badplats finns i Lycksjön. Det finns även ett flertalet badplatser vid Drevviken så som Gårdens bad och Krokodilbadet.

Kommunikation

Bussar trafikerar Gudöbroleden som trafikeras frekvent av direktbuss (807) (via Trollbäcken, NorraSköndal) till Gullmarsplan på ca 30 min och direktbuss (818) till Stockholm C på ca 35min. Bussar trafikerar även Djurgårdsplan som ligger centralt i Vendelsö. Buss 840 går till Handenterminalen (Haninge centrum) resp. Tyresö, Trollbäcken och Nacka Forum.

Skolor och barnomsorg

Haga/Lyckebyskolan F-9, Lötkärrsskolan I Ur och Skur F-3, Vendelsö hage F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.