Vendelsö skolväg 23 / Sågen / Vendelsö / Haninge

Fyra i toppskick med uthyrningsdel!

Slutpris
2 520 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 803 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vendelsö Skolväg såldes av oss 2020-11-23. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Vendelsö Skolväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sågen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en fyra med uthyrningsdel till salu i populära Brf Folkparken! Varmt välkomna till denna superfina lägenhet perfekt belägen med optimala kommunikationer och serviceutbud. Lägenheten håller en genomgående hög standard med stilrena materialval, smarta förvaringslösningar och stora rymliga rum.

Lägenhetens gavelläge erbjuder fönster i tre väderstreck som skapar ett vackert ljusinsläpp och från den härliga balkongen har ni fri utsikt mot grönska och härliga Haningevallen. Genomgående i hela bostaden finner ni vackra parkettgolv, totalrenoverat kök och stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här är det bara att flytta in och trivas!

Lägenheten erbjuder även en uthyrningsdel med egen entré och WC. Access finns även inifrån lägenheten om den inte behöver nyttjas för uthyrning. Bilder saknas på uthyrningsdelen men den är tillgänglig vid visning.

Brf Folkparken är en välhållen förening, ombildad 2011, bestående av 208 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd samt en modern och renoverad tvättstuga. Flertal lekplatser finns inom föreningen och en stor idrottsplats är belägen precis intill. Flertal skolor och förskolor finns i det direkta närområdet och utmärkta busskommunikationer tar dig inom 20 min till Gullmarsplan och Stockholm Central.
Området präglas av härlig natur och bostadsområdet ligger strax intill flera sjöar och badplatser. I Sågen Centrum finns välsorterad matbutik samt bankomat och närliggande Port 73 samt Haninge Centrum erbjuder ett bredare serviceutbud.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.