Vendelsömalmsvägen 211

Vendelsömalmsvägen 211

Slutpris

2 300 000 kr


Vendelsö— Haninge

Vendelsömalmsvägen 211


Slutpris
2 300 000 kr

Vendelsö— Haninge

Här erbjuds en av områdets bästa treor belägen på våning 2 av 3. Med genomgående hög standard, renoverat kök & badrum samt smakfulla materialval är denna bostad som faller alla i smaken. I avgiften ingår även hushållselen!

Från hallen välkomnas du in i bostaden med gott om utrymme för både avhängning samt förvaring. Direkt till vänster finner ni badrummet med mörkt klinkersgolv och vitkaklade väggar, även utrustat med kombinerad tvätt- och torktumlare, dusch med duschväggar i glas, handdukstork samt kommod med över- och underskåp. Vägg i vägg ligger det renoverade köket med gråa skåpsluckor, svarta detaljer och vitvaror i rostfritt stål. Utrustat med diskmaskin, kyl&frys, induktionshäll, ugn samt vinbar. Utrymme till matplats för 6-8 personer.

Vardagsrummet är gediget i storlek och erbjuder plats för en större soffgrupp med tillhörande soffbord, TV-bord och mediautrustning. Här når ni även den inglasade balkong i fritt och ostört läge där man gärna passar på att spendera vår- och sommarkvällarna. Vidare finns två bra sovrum i hög standard med plats för både säng och förvaringsmöbler, perfekt för både barnfamiljen och de som behöver ett hemmakontor!

På Vendelsömalmsvägen 211 bor du nära service och utmärkt busskommunikation till bl. a Gullmarsplan. Barnomsorgen är välordnad med lite mer än 100m från förskolor och Vendelsömalmsskolan (f -9). Närliggande och välsorterad Coop butik är belägen några minuter bort och det är endast 5 minuters bilavstånd till flera av Haninges stora handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum, båda med brett serviceutbud.
Här bor du med närhet till det viktiga i en stabil förening med närhet till både natur och shopping.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!


Boarea
81.5 kvm
Avgift
5 231 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.