Bykroken 20

Bykroken 20

Slutpris

4 250 000 kr


Läby/Björklinge— Björklinge— Uppsala

Bykroken 20


Slutpris
4 250 000 kr

Läby/Björklinge— Björklinge— Uppsala

Nybyggd enplansvilla i nybyggt område!

Välkommen till Bykroken 20, ett modernt enplanshus som kommer att färdigställas under 2022 (preliminärt oktober)!

Genomgående har huset ljusa målade väggar och på golvet ligger ett elegant parkettgolv i ask. I våtutrymmena stoltserar en vacker klinkerplatta i kalkstensimitation som gör att rummen känns exklusiva och i stora delar av huset finns infällda spotlights i både tak och fönstersmygar. Husfasaden kommer även att förses med fasadbelysning. Med sina öppna sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum kommer det här bli ett hus för familjen att trivas i och där det är lätt att bjuda hem vänner!

Köket, som ligger intill hallen, är välplanerat med moderna bruna skåpluckor i en tidlös design som kombineras med en mörk bänkskiva i praktisk laminat, ett kakel i liknande kalkstensimitation som i våtutrymmena samt rostfria påkostade vitvaror från Siemens. Mellan köket och matplatsen har man placerat en köksö. Matplats och vardagsrumsdel ligger sedan intill varandra och här ryms ett bord för den stora familjen, men även en bekväm soffa där alla får plats framför TV:kvällarna. Vidare når du de fyra sovrummen och en mindre allrumsdel som lämpar sig perfekt för hemmakontoret eller kanske som barnens spelhörna? För enkelhet i vardagen finns en rymlig tvättstuga med groventré, två badrum med dusch samt två förråd/klädkammare.

Tomten kommer att vara planerad med gräsmatta och ha en grusad uppfart. Här finns utrymme för lek och spring, möjlighet till att placera lekstugan, studsmattan eller kanske ett litet trädgårdsland? Här kan ni följa solens strålar vid morgonkaffet och spendera härliga grillkvällar med familj och vänner med vy över åker och äng.

Till Björklinge tar du dig enkelt med både bil och buss. På kort promenadavstånd finns busshållplats där busslinje 821 tar er in till Björklinge på ca 7 minuter och till Uppsala central på ca 30 minuter. I Björklinge finns matbutik, ATG- och postombud, distriktssköterska, BVC, frisörer, restauranger samt flertalet förskolor och två skolor (Åk. F-5 samt Åk. 6-9). I Björklinge ligger Långsjön med den populära badplatsen Sandviken som under sommartid ofta är välbesökt. Björklinge erbjuder dessutom ett rikt föreningsliv med flera idrottsklubbar bl.a. SK Iron med ishockey, tennis och fotbollsverksamhet, BBK med innebandy och BSOK med skidåkning och löpning.


Boarea
159.5 kvm
Driftkostnad
37 126 kr/år
Tomtarea
940 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-10-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Bykroken såldes av oss 2022-10-19. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Bykroken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.