Villberga Enhälja 6

Villberga Enhälja 6

Slutpris

4 300 000 kr


Grillby— Enköping

Villberga Enhälja 6


Slutpris
4 300 000 kr

Grillby— Enköping

Enplanshus med vidstreckt utsikt!

Bo bekvämt i ett enplanshus på en höjd med vidstreckt utsikt över åker och äng. Huset är mycket välplanerat och de flesta delarna av huset är renoverade. Flera stora uteplatser gör att du kan njuta av sol och skugga hela dagen. Planlösningen fördelar sig på välkomnande entré, stort lantligt kök där man har en fantastisk utsikt med naturen nära inpå, praktisk tvättstuga/groventré, vardagsrum som inbjuder till umgänge, allrum med braskamin, renoverat badrum, tre bra sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Vacker lättskött tomt med stora gräsytor, pereena växter, fruktträd , trädgårdsland och ett växthus. Garage med fjärrstyrd port och stor uppfart för flera bilar.
Här har du avskildheten och lugnet men ändå nära till flera stora städer. Stockholm ca 50 min, Uppsala 45 min, Västerås 40 min
och Enköping 20 min. Du har även Grillby ca 5 min bort med både skola, förskola, mataffär, pizzeria, mack, sommarfik, inredningsaffär mm.


Varmt välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
31 788 kr/år
Tomtarea
2 202 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-27

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Villberga Enhälja såldes av oss 2021-05-27. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Villberga Enhälja.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.