Solstrålevägen 169

Solstrålevägen 169

Slutpris

2 170 000 kr


Storvreta— Uppsala

Solstrålevägen 169


Slutpris
2 170 000 kr

Storvreta— Uppsala

Radhus i populärt område - angränsar till allmänning m lekplats

Välkommen till detta charmiga radhus med bostadsrätt där bredband ingår i avgiften! Perfekt för dig som söker ett enkelt och bekvämt boende med närhet till det mesta: natur, kommunikationer, lekplatser, skolor och närservice samt tillgång till stor gästparkering.

Den välkomnande hallen erbjuder en generös yta med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Härifrån nås en praktisk toalett i direkt anslutning för bra bekvämlighet. Köket är rymligt och har har gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Den trevliga matplatsen vid fönstret har plats för 4 -6 personer och har av fint ljusinsläpp och utsikt över gården. Vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Här finns gott om yta för en bekväm soffgrupp och ett matsalsbord. Den härliga uteplatsen i söderläge på baksidan nås direkt via vardagsrummet och erbjuder en privat och lummig oas där ni har plats för matbord, loungemöbel och grill, perfekt samlingspunkt för vänner och familj!

Via trappan i hallen når du den mer privata delen av radhuset på andra våningen. Här finner du ett rymligt master bedroom med egen utgång till en solig balkong, perfekt för avkoppling och morgonkaffe. Dessutom finns det ytterligare två sovrum som erbjuder gott om utrymme för familj, gäster eller kanske en hemmakontorslösning. Badrummet på andra våningen är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Dessutom finns en praktisk klädkammare för extra förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i stabil förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder medlemmarna tillgång till kvartersgård med bordtennisbord samt bastu. Medlemmarna förfogar även över trädgårdsredskap, sophus och tvättstugor. Till bostadsrätten hör ett förråd intill huset och ett externt förråd. Det finns möjlighet till parkeringsplats.

I I populära Storvreta bor du med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Här får ni närhet till bra kommunikationer såsom Upptåget vilket tar er till Uppsala på ca 9 minuter, stadsbussarna och även nära till E4:ans påfart.

Varmt välkomna!


Boarea
104.5 kvm
Avgift
6 040 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Solstrålevägen såldes av oss 2023-07-12. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Solstrålevägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.