Jenny Olofsson - mäklare i Uppsala & Knivsta

4,90441 av 5 i betyg på Reco (136 omdömen)

Genom min tidigare arbetslivserfarenhet inom fastighets- och inredningsbranschen arbetar jag utåtriktat med hög fokus på service. Fördelen med att anlita mig är att du får en målmedveten mäklare med stort engagemang, envishet och en förståelse för olika livssituationer. Jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät då jag är uppväxt och varit yrkesverksam i Uppsala under många år.

Yrkesbakgrund

Jag har drivit en välbesökt inredningsbutik samt arbetat som konsult inom nyproduktion som inredningskoordinator och stylist med områden från norr till söder. Jag älskar möten med människor och har med min positivitet, engagemang och lyhördhet fått fina betyg av mina kunder. Med mitt brinnande intresse för inredning och byggteknik hjälper jag er gärna med goda råd och tips!

Långsiktighet

Min målsättning är att du som kund skall bli så nöjd att du rekommenderar mig vidare till nära och kära, det är en fantastisk känsla att få vägleda människor i sitt livs kanske allra största affär!

Möjligheten att genom mäklaryrket få hjälpa dig som kund med helhetslösningar för bästa resultat är ett fantastiskt privilegium!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Jenny Olofsson, mäklare i Uppsala & Knivsta
Jenny Olofsson

Fastighetsmäklare

Nöjda kunder
4,90441 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta har 4,83081 av 5 i betyg

Läs våra 2642 omdömen
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.