Blekingevägen 17

Blekingevägen 17

Slutpris

1 210 000 kr


Sävja— Uppsala

Blekingevägen 17


Slutpris
1 210 000 kr

Sävja— Uppsala

Trivsam 2:a med balkong i fritt läge

Ta chansen att bli ny ägare till denna trivsamma 2:a med balkong i fritt läge! Här i Sävja bor du nära naturen men ändå på ett behagligt avstånd till Uppsala.

Bostaden har genomgående fina ytskikt där den inbjudande hallen är möblerbar med en ombonad mönstrad tapet. Härifrån ser du in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som ger en bra social yta när du har familj eller vänner på besök. Köket är ljust inrett och kan möbleras med praktisk köksö eller matbord för 4-6 personer. Önskar du istället duka för fler görs det kring matbordet mellan rummen och längst in ryms en bekväm soffgrupp. Från vardagsrummet nås balkongen med utsikt över gården och delvis den närliggande skogen. I sovrummet möblerar du enkelt med en större säng och annan förvaringsmöbel eller kanske ett skrivbord om behov finns. Badrummet erbjuder i sin tur tvättmaskin, badkar och vädringsfönster. Praktisk förvaring i klädkammare och i ett separat förråd (anvisat av föreningen).

Som medlem i brf Blekinge får du tillgång till tvättstuga, övernattningsrum och samlingslokal samt stora och gröna innergårdar med lekplats och grill. I avgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, TV, fast kostnad för IP-telefoni, bredband samt bostadsrättstillägg.

Blekingevägen återfinns i naturnära Sävja, omfamnad av äldre blandskog präglas området framför allt av sin närhet till naturen med gott om gröna ytor mellan bostadshusen och närhet till både kolonilotter och utegym. På promenadavstånd nås Lunsen med dess naturreservat och vandringsleder. Vidare erbjuder Sävja god service i form av matbutik, apotek, café och ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Dessutom erbjuds goda förbindelser med bil, buss och cykel till Uppsalas stadskärna, bl.a. finns en fin cykelväg, buss med täta avgångar samt smidig påfart till E4:an.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
4 109 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-09-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Blekingevägen såldes av oss 2023-09-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Blekingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.