Seglinge 135

Seglinge 135

Slutpris

1 930 000 kr


Almunge— Uppsala

Seglinge 135


Slutpris
1 930 000 kr

Almunge— Uppsala

Torpdröm med stor tomt

Välkommen till denna torpdröm utanför Almunge med anor från 1800-talet! Här får du möjlighet att uppleva en unik och genuin atmosfär, omgiven av vacker natur och historiska detaljer. I hagarna runt om i Seglinge kan du se hästar, kor och får och det är inte ovanligt att du möter både traktorer och hästar på den grusade vägen som leder upp till fastigheten.

På fastigheten finns ett flertal byggnader där den timrade "Storstugan" har ett stort lantligt kök med modern standard, ett rymligt vardagsrum, ett sovrum samt en WC med handfat och toalettstol. Ovan vardagsrummet har vinden inretts till ett sovloft med två platsbyggda bäddar. I köket finns en vedspis och i vardagsrummet en vacker öppen spis med braskassett, skorstenen har ej provtryckts. I "Lillstugan", även den timrad och sannolikt med anor från 1800-talet, ryms ett våtutrymme med dusch, handfat, toalett och bastu. Här finns även ett utrymme med tvättmaskin. Framför Lillstugan finns en veranda. På fastigheten finns även den isolerade "Gäststugan" som är inredd med två sovrum samt en hall där ett mindre trinettkök med två spisplattor och en diskho ryms, trinettköket är ej installerat.

Tomten är generöst tilltagen och ger dig möjlighet att utforska och njuta av naturen på bästa sätt. Utsikten mot ängsmarken är bedårande och bjuder in till avkoppling och ro i en naturskön miljö. Med ett växthus kan du odla sådana grönsaker och frukter som behöver extra värme för att ge skörd på våra breddgrader. Jordkällaren kräver lite kärlek men är perfekt för att förvara dina skördar och hålla dem fräscha längre. På gården finns även en mindre lada med vedförvaring och förrådsdel för förvaring av trädgårdsredskap.

Med bil eller cykel tar du dig in till Almunge som är en tätort belägen ungefär 25 km öster om Uppsala. Almunge ligger i ett av Uppsalas mest sjötäta områden och från bostaden är det cykelavstånd till flera sjöar. I Almunge erbjuds god service, här finns nämligen två matbutiker, bensinstation, bibliotek, flera förskolor, skola (Åk F-9), vårdcentral, folktandvård, idrottshall samt simhall. Kommunikationen är god; via Länsvägen 288 tar ni er smidigt till både Gränby köpstad i Uppsala och E4:an på ca 20 minuter med bil - nära shopping och perfekt för pendlaren. Sträckan trafikeras även av UL:s regionsbussar. Sommartid kan du ta Lennakatten (museijärnväg) från Almunge till Uppsala.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN:
Denna fastighet, med fastighetsbeteckningen UPPSALA SEGLINGE 1:19 och som har adressen Seglinge 135, saluförs parallellt med fastigheten UPPSALA SEGLINGE 1:14. Fastigheterna innehas av olika fastighetsägare. Fastighetsägarna har för avsikt att sälja fastigheterna till en och samma köpare. För fastighetsägarna är alltså den sammanvägda försäljningen av båda fastigheterna överordnad försäljningen av en enskild fastighet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt att avgöra till vem/vilka och till vilket pris säljaren önskar avyttra fastigheterna.
Under rubriken "Dokument och länkar" finns länk till annonsen för UPPSALA SEGLINGE 1:14.


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
19 902 kr/år
Tomtarea
5 933 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-09-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Seglinge såldes av oss 2023-09-22. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Seglinge.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.