Jg Fredlunds väg 9

Jg Fredlunds väg 9

Slutpris

3 750 000 kr


Alunda— Östhammar

Jg Fredlunds väg 9


Slutpris
3 750 000 kr

Alunda— Östhammar

Enplansvilla belägen på lugn återvändsgata i Alunda!

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla med genomtänkta inredningsval i ett lugnt och barnvänligt läge!

Söker ni ett bekvämt boende med allt samlat på ett och samma plan, en inbjudande tomt med ett privat läge med större gräsytor, två uteplatser i olika väderstreck, inglasat uterum, carport om hela 40 m², två braskaminer, varmvattencirkulation, centraldammsugare, ja listan kan göras lång... då har ni kommit rätt!

Här finns plats för hela familjen att trivas! Planlösningen erbjuder generösa gemensamhetsytor i form av ett väl tilltaget vardagsrum med mysfaktorn från braskaminen och en härlig rymd tack vare ryggåstaket. Härifrån nås det inglasade uterummet med ytterligare en braskamin samt elgolvvärme, vilket gör det möjligt att njuta av många trevliga kvällar oavsett årstid. Det välutrustade köket är beläget intill vardagsrummet och rymmer plats för större matgrupp. Köket ger en ljus och rymlig känsla tack vare de helglasade pardörrarna som leder ut på uteplatsen där morgonsolen kan avnjutas. Ytterligare uteplats finns belägen på husets baksida och nås från både badrummet och ett av sovrummen. Här ryms plats för större tillställningar som t.ex. midsommarfirande, födelsedagsfirande eller kanske en grillkväll där alla nära och kära kan bjudas utan att behöva trängas! Vidare finner ni fyra sovrum i bra storlek, ett stort helkaklat badrum utrustat med både dusch, badkar och bastu. Planlösningen rymmer slutligen en praktisk tvättstuga, gästtoalett samt klädkammare.

J g Fredlunds väg har ett lugnt och skyddat läge och ligger i utkanten av centrala Alunda. I samhället finns matbutik, vårdcentral, idrottshall, förskolor och grundskolan Olandsskolan (F-9). Ni når snabbt väg 288 som nästan hela vägen till Uppsala är trefilig med mitträcke. Busshållsplats finns vid infarten till J g Fredlunds väg.

Varmt välkommen att boka din visning, detta är en bostad som bör upplevas på plats!


Boarea
172 kvm
Driftkostnad
43 053 kr/år
Tomtarea
1 243 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Jg Fredlunds väg såldes av oss 2020-06-25. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Jg Fredlunds väg.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Adam Lindh

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.