Håtunavägen 1 D, A1101 / Stationslunden / Bålsta / Håbo / Nyproduktion

Välplanerad 3:a med ljusinsläpp från två håll och balkong i väst!

Brf Stationslunden 2, Bålsta
Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 198 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Håtunavägen såldes av oss 2020-01-28. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Håtunavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stationslunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sista chansen - endast en 3:a med denna planlösning kvar.
Hörnläge och ljusinsläpp från två håll. Stor balkong om ca 10 kvm i väst. Hallen rymmer god plats för kläder. Helkaklat duschrum med alla bekvämligheter. Två sovrum varav en med klädkammare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen. Hiss och extra förråd finns i huset. P-plats ute eller i carport går att hyra. Bålsta erbjuder bl.a ett fint centrum, vacker natur samt bad vid Mälarens vatten. En ny ICA Maxi ska öppna i området intill denna bostadsrättsförening.

Föreningen Stationslunden 2 erbjuder 49 st. lägenheter från 1-4 rum och kök. Bostäderna med det höga vackra läget intill pendeltågsstationen är framtagna av Scandinavian Property Group tillsammans med prisbelönta och klassiska arkitektkontoret Tengboms. Här ges en unik möjlighet att köpa en ny lägenhet som tillåter andrahandsuthyrning. Ett begränsat antal juridiska personer är tillåtna.

Tillträdet är planerat till kvartal 3 2021.
Fasta priser och först till kvarn!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.