Håtunavägen 1 D, A1201 / Stationslunden, Bålsta / Bålsta / Håbo / Nyproduktion

Välplanerad 3:a med ljusinsläpp från två håll och balkong i väst!

Brf Stationslunden 2, Bålsta
Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 198 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Håtunavägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Håtunavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stationslunden, Bålsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det bara 2 st 3:or med denna planlösning kvar.
Hörnläge och ljusinsläpp från två håll. Stor balkong om ca 10 kvm i väst. Hallen rymmer god plats för kläder. Helkaklat duschrum med alla bekvämligheter. Två sovrum varav en med klädkammare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen. Hiss och extra förråd finns i huset. P-plats ute eller i carport går att hyra. Bålsta erbjuder bl.a ett fint centrum, vacker natur samt bad vid Mälarens vatten. En ny ICA Maxi ska öppna i området intill denna bostadsrättsförening.

Föreningen Stationslunden 2 erbjuder 49 st. lägenheter från 1-4 rum och kök. Bostäderna med det höga vackra läget intill pendeltågsstationen är framtagna av Scandinavian Property Group tillsammans med prisbelönta och klassiska arkitektkontoret Tengboms. Här ges en unik möjlighet att köpa en ny lägenhet som tillåter andrahandsuthyrning. Ett begränsat antal juridiska personer är tillåtna.

Tillträdet är planerat till kvartal 3 2021.
Fasta priser och först till kvarn!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Stationslunden i Bålsta

Här ges möjlighet att flytta in i en helt ny lägenhet. Gångavstånd till centrum och pendeltåg. Vacker natur runt knuten och närhet till badplats.

Fritid och service

En av de roligaste sakerna med området är att Bålstas invånare verkar trivas så bra! De berättar gärna om fördelen med att leva med bra kommunikationer nära platser som Stockholm, Arlanda och Uppsala. Men också om att det är skönt att komma hem till lugnet, tryggheten, den vackra naturen och Mälarens vatten. Kommunen erbjuder fina badplatser, golfbanor, simhall, vandring- och cykelleder, ishall, skidspår och mycket annat. I Bålsta centrum finns det mesta man behöver i vardagen som t.ex. banker, apotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, café och restauranger.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bl.a. lokala bussar, SJ (regionaltåg reser du till exempelvis Sundbyberg på 22 minuter och Stockholms central på 30 minuter), Pendeltåg (resan till Odenplan i Stockholm tar ca 35 minuter). Buss till Arlanda går var 30:e minut under rusningstrafik och däremellan med var 60

Skolor och barnomsorg

Området rymmer flera förskolor och skolor samt en gymnasieskola. För mer information se: https://www.habo.se/utbildning-och-barnomsorg.html

Kulturmiljö utöver det vanliga

Håbo kommun är ovanligt rik på kulturhistoria. Du kan bland annat besöka fem kyrkor, en riktig fornborg, Skokloster slotts unika 1600-tals miljöer och såklart Åbergs museum.

Tips & inspiration