Håtunavägen 1 D, B1201

Håtunavägen 1 D, B1201

Slutpris

1 755 000 kr


Stationslunden— Bålsta— Håbo— Nyproduktion

Håtunavägen 1 D, B1201


Slutpris
1 755 000 kr

Stationslunden— Bålsta— Håbo— Nyproduktion

Välplanerad 2:a med plats för "allt" som behövs.

Välplanerade 2:a som har "allt" man kan önska på 53 m². Hallen erbjuder klinkergolv som övergår till parkett. Här finns 2 st garderober samt utrymme för ett skrivbord. Ingång till klädkammare i anslutning till hallen. Badrummet är helkaklat med dusch, kombinerad tvätt/torkmaskin, handdukstork, förvaring i kommod, väggfasta skåp och spegelskåp samt infällda spotlights i taket m.m. Kök och vardagsrum i öppen planlösning men som skärmas av med en mindre vägg där tv med fördel kan placeras. Köket har släta luckor och integrerade vitvaror vilket ger en enhetligt utseende. Balkongen nås från köket och ligger i sydväst mot gården. Sovrummet har 4 garderober. Extra förråd erbjuds i källaren där även ett gemensamt cykelrum finns. Är du bilburen finns vanlig utomhus plats eller carport att hyra. Reser du med kommunala medel så finns pendeltågsstationen på gångavstånd, likaså centrum med mycket god service.
Lägenheten står klar sommaren 2021. Enkel betalningsprocess i två steg och fast pris. Inga tillvalskostnader även då tillval går att göra. Hög kvalité, smidig process och du är den första som flyttar in - härligt!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 423 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-24

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Håtunavägen såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Håtunavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.