Håtunavägen 1 D, B1201 / Stationslunden / Bålsta / Håbo / Nyproduktion

Välplanerad 2:a med plats för "allt" som behövs.

Brf Stationslunden 2, Bålsta
Slutpris
1 755 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 423 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Håtunavägen såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Håtunavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stationslunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerade 2:a som har "allt" man kan önska på 53 m². Hallen erbjuder klinkergolv som övergår till parkett. Här finns 2 st garderober samt utrymme för ett skrivbord. Ingång till klädkammare i anslutning till hallen. Badrummet är helkaklat med dusch, kombinerad tvätt/torkmaskin, handdukstork, förvaring i kommod, väggfasta skåp och spegelskåp samt infällda spotlights i taket m.m. Kök och vardagsrum i öppen planlösning men som skärmas av med en mindre vägg där tv med fördel kan placeras. Köket har släta luckor och integrerade vitvaror vilket ger en enhetligt utseende. Balkongen nås från köket och ligger i sydväst mot gården. Sovrummet har 4 garderober. Extra förråd erbjuds i källaren där även ett gemensamt cykelrum finns. Är du bilburen finns vanlig utomhus plats eller carport att hyra. Reser du med kommunala medel så finns pendeltågsstationen på gångavstånd, likaså centrum med mycket god service.
Lägenheten står klar sommaren 2021. Enkel betalningsprocess i två steg och fast pris. Inga tillvalskostnader även då tillval går att göra. Hög kvalité, smidig process och du är den första som flyttar in - härligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.