Mandelblomvägen 14

Mandelblomvägen 14

Slutpris

4 995 000 kr


Norra Ullevi— Bålsta— Håbo

Mandelblomvägen 14


Slutpris
4 995 000 kr

Norra Ullevi— Bålsta— Håbo

Familjevilla med ca 250 kvm yta

Renoverad villa med stora ytor - här kan barnfamiljen leva & bo i lugn och ro på ca 250 kvm yta. Den trivsamma 1-plansvillan byggdes 1977 och har 4 rum och kök, men även helt källarplan som är inrett med både gillestuga, två gästrum, ungdomsrum-/uthyrningsrum samt helrenoverad dusch- och bastuavdelning, tvättstuga och separat toalett. Mysfaktor med öppen spis på både entré- och källarplan.
De flesta ytskikten i fastigheten är renoverade under 2016. Bl a ett helt nytt kök från Ballingslöv med bl a köksö och bänksskiva i granit, infälld induktionhäll, spisfläkt som är infälld i tak med fjärrkontroll (motorn sitter på vinden), inbyggd kaffemaskin, vinkyl och mycket mer. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med panoramafönster mot baksidan. Samtliga badrum och toaletter är helrenoverade i en elegant och modern stil: helkaklat, komfortvärme på golv, vägghängda toaletter, extra breda kommoder samt infällda och dimbara spotlights.
Gigantisk uteplats samt inglasat uterum på baksidan av huset i bästa syd-västläge med många soltimmar under dagen, eftermiddag och kväll.
Det inglasade uterummet nybyggdes okt 2018 och är om ca 30 kvm. Direkt från uterummet fortsätter uteterrassen om ca 50 kvm längs husets hela långsida med inbyggt utespa. Totalt drygt 80 härliga kvadratmetrar att umgås med familj, släkt och vänner. Friköpt trädgårds- och naturtomt om 834 kvm som gränsar mot allmänning med vacker skogsdunge.

Lugnt och fridfullt villaområde med närhet till förskola, skolor, naturområden, pendeltågstation och Bålsta centrum. Utmärkt pendlingsläge med snabb utfart till motorled.


Boarea/biarea
120/131 kvm
Driftkostnad
39 300 kr/år
Tomtarea
834 kvm
Rum
8 rum (6-7 sovrum)
Såld
2019-05-10

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Mandelblomvägen såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Mandelblomvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.