Mandelblomvägen 14 / Norra Ullevi / Bålsta / Håbo

Familjevilla med ca 250 kvm yta

Slutpris
4 995 000 kr
Boarea/biarea
120/131 kvm
Driftkostnad
39 300 kr/år
Totalareal
834 kvm
Rum
8 rum (6-7 sovrum)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Mandelblomvägen såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Mandelblomvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Ullevi är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad villa med stora ytor - här kan barnfamiljen leva & bo i lugn och ro på ca 250 kvm yta. Den trivsamma 1-plansvillan byggdes 1977 och har 4 rum och kök, men även helt källarplan som är inrett med både gillestuga, två gästrum, ungdomsrum-/uthyrningsrum samt helrenoverad dusch- och bastuavdelning, tvättstuga och separat toalett. Mysfaktor med öppen spis på både entré- och källarplan.
De flesta ytskikten i fastigheten är renoverade under 2016. Bl a ett helt nytt kök från Ballingslöv med bl a köksö och bänksskiva i granit, infälld induktionhäll, spisfläkt som är infälld i tak med fjärrkontroll (motorn sitter på vinden), inbyggd kaffemaskin, vinkyl och mycket mer. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med panoramafönster mot baksidan. Samtliga badrum och toaletter är helrenoverade i en elegant och modern stil: helkaklat, komfortvärme på golv, vägghängda toaletter, extra breda kommoder samt infällda och dimbara spotlights.
Gigantisk uteplats samt inglasat uterum på baksidan av huset i bästa syd-västläge med många soltimmar under dagen, eftermiddag och kväll.
Det inglasade uterummet nybyggdes okt 2018 och är om ca 30 kvm. Direkt från uterummet fortsätter uteterrassen om ca 50 kvm längs husets hela långsida med inbyggt utespa. Totalt drygt 80 härliga kvadratmetrar att umgås med familj, släkt och vänner. Friköpt trädgårds- och naturtomt om 834 kvm som gränsar mot allmänning med vacker skogsdunge.

Lugnt och fridfullt villaområde med närhet till förskola, skolor, naturområden, pendeltågstation och Bålsta centrum. Utmärkt pendlingsläge med snabb utfart till motorled.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration