Movägen 11

Movägen 11

Slutpris

3 350 000 kr


Bålsta— HÅBO

Movägen 11


Slutpris
3 350 000 kr

Bålsta— HÅBO

Välkommen till Movägen 11

Välkommen till detta ljusa och fina grändhus, med plats för den stora familjen! Huset har fem sovrum. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område. Huset andas ljus och rymd med ljusa färger, vackra golv och fina fönsterpartier. På entreplan finns det tre sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme, en rymlig hall med två inbyggda garderober samt en klädkammare, en tvättstuga, ett väl tilltaget vardagsrum med ett stort fönsterparti längs med ena väggen samt utgång till framsidans uteplats och relaxavdelning. Här sitter man och njuter i den uppvärmda badtunnan året om, för att senare relaxa i husets vinterträdgård/uterum. Påkostat kök med vita skåpsluckor, matplats vid fönstret, golvvärme och ett rymligt skafferi. På övre plan finns en hall, två stora sovrum samt ett duschrum/WC. Fin lättskött trädgård som består omväxlande av gräsmattor, buskar, fruktträd och planteringar. Garage samt förråd med parkeringsplats framför.


Boarea/biarea
137/7 kvm
Driftkostnad
30 100 kr/år
Totalareal
456 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2017-04-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.