Igelkottsvägen 2

Igelkottsvägen 2

Slutpris

2 800 000 kr


Ekolsund— Enköping

Igelkottsvägen 2


Slutpris
2 800 000 kr

Ekolsund— Enköping

En pärla i Mälarnära Ekolsund med ca 500 m till två bra stränder!

Välkommen till denna pärla! Två bostadshus med permanentstandard och ett mindre gästhus. Fastigheten ligger ca 500 m till två bra stränder! Den är belägen i natursköna Ekolsund endast ca 60 min från Stockholm, ca 45 min från Uppsala och ca 25 min från Enköping och Bålsta.
Stor hörntomt om 1945 kvm med flera fruktträd på tomten, insynsskyddande träd och buskar mot gatan samt stora gräsytor. Fastigheten har genomgått flera stora renoveringar de senaste åren. Trädgården är en oas och erbjuder flera sittplatser beroende på om man vill ha sol eller skugga. För den odlingsintresserade finns växthus och flera perenna växter. Både carport och flera förråd för praktisk förvaring. Inom promenadavstånd från huset ligger badstranden med bryggor och båtplatser för mindre båtar. Här finns också föreningslokalen med dansbana att nyttja för festligheter, den stora gemensamma äppellunden och en fotbollsplan.
Ca 5 km till förskolan Paletten och skola i Skolsta ca 13 km bort.
När du tar dig till denna oas bör du ta vägen via Litslena om du kommer ifrån Uppsala eller Västerås. Kommer du ifrån Stockholm bör du åka via Bålsta. Avfarten från Grillby till Ekolsund går ej att ta då vägen är avstängd.

Välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité


Boarea/biarea
90/6 kvm
Driftkostnad
39 600 kr/år
Tomtarea
1 945 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2023-08-04

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Igelkottsvägen såldes av oss 2023-08-04. Se alla våra försäljningar i Ekolsund samt även på Igelkottsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.