Vallby Dräggesta 12

Vallby Dräggesta 12

Slutpris

4 300 000 kr


Vallby— Enköping

Vallby Dräggesta 12


Slutpris
4 300 000 kr

Vallby— Enköping

Enplanshus med vidsträckt utsikt men ändå med närheten till staden!

I natursköna Dräggesta med en vidsträckt utsikt finner du detta enplanshus. Huset bör passa såväl ung som gammal där allt ligger på samma plan. Planlösningen erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av praktiska lösningar, stora fönster, flera sällskapsytor och en hel del spännande vinklar.
Huset fördelar sig på välkomnande hall med gott om utrymme för kläder och skor, vardagsrum som inbjuder till umgänge med braskamin och utgång till altan, stort renoverat kök med bra arbetsytor gör att man lockas till matlagning och bjudningar, intilliggande matsal, tre sovrum , tre badrum varav ett med bastu och en praktisk tvättstuga. Man har en lättskött tomt med en vidsträckt utsikt med djurlivet inpå knuten. Här kan man se både älgar, hjortar och rävar. Stor altan där man kan njuta av både sol och skugga.
Garage och en uppfart med rum för flera bilar.
Här bor ni i en barnfamiljsidyll. I området kan barnen leka fritt med skolskjuts till skola, och förskola i Lillkyrka. Vacker natur med Ekaån porlande i runt hörnet men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda.
Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!


Boarea/biarea
167/14 kvm
Driftkostnad
42 259 kr/år
Tomtarea
2 147 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-29

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Vallby Dräggesta såldes av oss 2023-05-29. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Vallby Dräggesta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.