Ängslyckan 101 / Enköping

Barnfamiljsidyll

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
130 kvm
Avgift
5 100 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-19
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ängslyckan såldes av oss 2020-04-19. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Ängslyckan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ängslyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I natursköna Gånsta finner du detta moderna parhus från 2017. Huset erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av stora fönster, fina snickerier och stora sällskapsytor.
Huset erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv, vardagsrum med stora fönster, stort ljust kök med gott om bänkytor och plats för flera gäster kring bordet, fyra sovrum, och två helkaklade badrum.
Trädgården är lättskött här kan man kan njuta av sol hela dagen. Dessutom ligger detta hus med ett hörnläge vilket gör det mer insynsskyddat.
Här bor ni i en barnfamiljsidyll belägen ca 5 min med bil från Enköping, 20 min till Bålsta och 45 min till Stockholm. I området kan barnen leka fritt med närhet till skola, förskola, vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.