Barkangatan 4

Barkangatan 4

Slutpris

900 000 kr


Enköping

Barkangatan 4


Slutpris
900 000 kr

Enköping

Sommarstuga med stor potential med cykelavstånd till centrum!

Äntligen finns en liten sommarstuga till salu i utkanten av Enköping! Känslan av en naturnära idyll men ändå med närhet till allt vad staden erbjuder. Huset präglas av en hel del äldre charm men är i behov av en hjälpande hand. Här finns detaljer såsom ursprungliga trägolv, ljusa väggar, bröstpaneler, fina fönster och ett platsbyggt kök med infällda luckor. Huset fördelar sig på Kök med vedspis och platsbyggda skåp samt en liten matplats som erbjuder utsikt över trädgården. Ett allrum/sovrum som ger plats för en mysig yta att umgås på samt en ljus entré med goda ljusinsläpp.

Uppvuxen stor trädgårdstomt med flera fruktträd där man kan njuta av både sol och skugga. I kanten av trädgården finner du en Dala-inspirerad fäbod som är perfekt som förrådsutrymme eller gästhus. Vidare på tomten finner vi även lekstuga samt ett utedass.

Enköping som stad är även känt för sitt pendlarvänliga läge då närheten till flera större städer finns. Du tar dig till Stockholm med bil på 55 min, Uppsala 45 min och Västerås 25 min. Huset ligger nära förskola, lekplats, grundskola och Enköpings tågstation.

Välkommen till ett boende med stor potential!


Boarea
35 kvm
Driftkostnad
1 980 kr/år
Tomtarea
2 360 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2021-06-30

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Barkangatan såldes av oss 2021-06-30. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Barkangatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.