Korvettvägen 4 B / Övre Bredsandsskogen / Enköping

Mälarnära 3:a med naturen och badstranden runt knuten!

Utgångspris
1 495 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
67,3 kvm
Avgift
3 688 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Visningar
 • Sön 2 sep 13:30-14:00

  Öppen visning / Öppen visning - välkommen!

 • Tis 4 sep

  Anmälan krävs

Boka Budgivning

Välkommen till denna mälarnära och naturskönt belägna bostadsrätt!
Bostaden som är ljust och stilrent inredd har gångavstånd till Bredsands härliga badstränder samt flertalet båtklubbar. Här bor du i en familjär bostadsrättsförening trivsamt omgiven av bl a villor och radhus som närmsta grannar endast ca 4 km från Enköpings Centrum. Planlösningen erbjuder entré in i hall med goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober, funktionellt kök i öppen planlösning med vardagsrummet och utgång till stor balkong från köket. Vidare finns det i bostaden två sovrum, varav ett större och en Wc/dusch med tvättmaskin samt torktumlare. Ett externt förråd hör till bostadsrätten och de stora, gemensamma gräsytorna i anslutning till fastigheten inbjuder till många härliga stunder för lek och samvaro för såväl liten som stor. Fiber finns indraget och hushållselen samt två p-platser ingår i månadsavgiften.

Välkommen på visning!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 26 bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • HALL
  Entré in i ljus och luftig hall med goda förvaringsutrymmen i o m med
  garderober/städskåp samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder intill entrédörr.
 • WC/DUSCH
  Från hallen nås Wc/duschen som är inredd med våtrumsmatta och våtrumstapet i trevliga, ljusa färger. Här finns Wc, handfat med kommod och spegel ovanför, rymlig duschplats med dörr i glas, tvättmaskin (ElektroHelios), torktumlare (ElektroHelios) samt en handdukshängare. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en bänkskiva på ben samt ett vägghängt, dubbelt överskåp.
 • KÖK
  Trevligt och stilrent inrett kök i öppen planlösning med vardagsrummet, här finns även balkongdörren som leder ut till den stora balkongen. Köket är av fabrikat HTH och har släta, vita luckor med svarta laminatbänkskivor och infälld diskho. Spis med häll, ugn och fläkt (Electrolux), komb. kyl/frys (ElektroHelios), inbyggd mikro (Electrolux) samt integrerad diskmaskin (Electrolux).
 • VARDAGSRUM
  Vardagsrum med plats för en soffgrupp i öppen planlösning med köket.
 • SOVRUM 1
  Större sovrum med dubbelgarderob och klimatanläggning (AC) samt extra förvaringsutrymme på vinden som nås genom vindslucka i taket med nedfällbar stege.
 • SOVRUM 2
  Sovrum med en enkelgarderob.

  Bostadsrätten har genomgående plastmattor med trä-/och stenimitation. Väggarna är genomgående vitmålade utom i det större sovrummet och i vardagsrummet där en vägg i vardera rum har fondtapet samt en vitmålad vägg med liggande träpanel. Det mindre sovrummet har tapetserade väggar. Wc/duschen har våtrumsmatta och våtrumstapet. Taken är vitmålade och samtliga fönster har spröjs.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  67,3 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum (2 sovrum)
 • Våning
  2 av 2
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2011
 • Allmän information
  Bostadsrättsföreningen accepterar delat ägande utan begränsning. Bostadsrättsförenings medlemmar har gemensamt ansvar för gräsklippning och snöskottning. Det finns möjlighet att mot en avgift om 500 kr/mån avsäga sig det ansvaret.
 • Renovering Omarbetning etc
  Nej.
 • Kommande renoveringar
  Ev. ommålning av fasad under 2019, bekostas då av bostadsrättsföreningens kassa.
 • Övriga utrymmen
  Lägenhetsinnehavaren disponerar ett tillhörande förråd om ca 5 kvm som finns i separat byggnad.
  Utöver den egna balkongen, finns det möjlighet att nyttja den stora, härliga trädgården som är föreningens gemensamma. Här finns stora grönytor för samvaro och lek samt en mindre sandlåda för barnen.
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  TV och bredband via fiber, leverantör Telia.
Balkong
 • Stor balkong i anslutning till entrédörren och kökets balkongdörr med plats för bl a utemöbler och grill. Här finns också ett praktiskt, platsbyggt förvaringsskåp med plats för t ex dynor.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Gemensam parkeringsplats finns på grusad uppfart. Två parkeringsplatser ingår i månadsavgiften.
Övrigt
 • ENKÖPING - EN IDYLLISK SMÅSTAD
  Enköping är en vacker stad vid Mälaren. Staden har en aktiv stadskärna med butiker, restauranger och caféer. Stadsträdgården är vida berömd för sin artrikedom och utformning. Kommunikationerna via järnväg och motorväg är goda - nära till Stockholm och vidare ut i världen med flyg.

  BREDSAND - MÄLARENS PÄRLA
  Natursköna Bredsand är Enköpings nya bostadsområde med närhet till Mälaren. I Bredsandsterrassen, Övre Bredsandsskogen, Bredsandsbyn, Nedre Bredsandsskogen och Bredsandshöjden växer nu ett exklusivt och lugnt villa-/och bostadsrättsområde upp i harmoni med naturen.

  MORGONDOPP I MÄLAREN
  Från bostadsrätten är det nära till Mälaren och Bredsandsbadet, endast ca 600 meter via gångvägar. Flertal båtklubbar i närområdet. Närliggande Bresse Krog och Fagerudd Konferens har även restaurang under säsong.

  AKTIV FRITID
  Bredsand med Enköpings bästa badplats erbjuder lång sandstrand, hopptorn, grillplatser, strandcafé & restaurang beachvolleyplan, och minigolf. Här finns även möjlighet att hyra båtar. Friluftsfrämjandet har sin bas i Bredsand och är mycket aktiva med tipspromenader på söndagar, utomhusaktiviteter samt kajak-utbildning. Varje vinter står Mälarens is redo för långfärdsskridskor och i snön fina, preparerade skidspår. Kanske Vikingarännet lockar eller bra träning inför Vasaloppet?

  NATUR & KULTUR
  Vill du ha naturnära upplevelser finns det mycket att välja bland: golf i natursköna omgivningar, pigga islandshästar, vackra vandrings- och cykelleder och den enastående vackra Mälaren. Kulturupplevelser finns det också gott om.

  FRÅN MÄLARSLOTT TILL BERÖMDA PARKER
  Pampiga Mälarslott, hällristningar och runstenar, vackra medeltidskyrkor och många gallerier med lokalt hantverk. Men mest känt är Enköping för sina vackra parker. Runt om i staden finns ett tjugotal gröna oaser att njuta av och alla bjuder på färgfyrverkerier lika omväxlande som årstiderna själva.
  Kommunikationer

  BRESSE KROG
  Med en fantastisk utsikt över Mälarens vatten erbjuds här ett perfekt läge för en matbit eller en svalkande dryck. Med fullständiga rättigheter bjuds det ibland in till populära trubadurkvällar, då härliga toner leker över det blåa vattnet i solnedgången.

  UTFLYKTER
  Den fina naturen i närområdet inbjuder till både promenader och uteliv. För den cykelsugne bjuds fina och barnvänliga cykelvägar för de som vill besöka centrala Enköping eller hellre styr bortåt. Testa gärna fisket i Mälaren! Allt från abborre, gös och abborre nappar friskt.

  GOLF
  För den golfintresserade finns fina golfbanor i
  anslutning till Bredsands camping, park såväl som skogsbanor inbäddade i vacker natur. Även bangolf finns det gott om! Inte minst Bredsands campings attraktiva minigolfbana.

  FAGERUDD
  Tänka om. Tänka nytt. Tänka stort. Tänka konferens. Den som säger att miljön inte har betydelse har aldrig sett solen gå upp över Mälarens stilla vatten. På Fagerudd finns alla möjligheter. Rofylld sjöbastu med relax och massage. Vedeldad tunna och dopp i isvak. Stor sporthall för tuffare spel. Äventyr i skog och mark. Eller kanske en tur på sjön.

  FAGERUDDS RESTAURANG
  På Fagerudd står helheten i fokus och såväl passande drycker, service som vacker miljö ska harmonisera med den matlagningskonst som våra passionerade kockar står för.

  BÅTKLUBB
  Klubbholmen är belägen vid Kolarudd, 2 kilometer söder om Bredsand. Här finns under båtsäsongen gästhamn, servering, kiosk, bränsleförsäljning, badplatser och bastu, öppet för alla medlemmar och i stor utsträckning även för allmänheten. Tävlingar och seglarläger hålls i regel vid Klubbholmen.
  Båtplatser finns även vid Sommarro Båtklubb.

  VANDRARHEM
  Bredsands vandrarhem ligger på en förhöjning med slående vacker utsikt över Mälaren. Totalt erbjuds 40 bäddar fördelade på 12 rum, där standarden på vissa rum löper ända upp till hotellnivå.

  KULTUR & NATUR
  Vill du ha naturnära upplevelser finns det mycket att välja bland: golf i natursköna omgivningar, pigga islandshästar, vackra vandrings- och cykelleder och den enastående vackra Mälaren. Kulturupplevelser finns det också gott om. Pampiga Mälarslott, hällristningar och runstenar, vackra medeltidskyrkor och många gallerier med lokalt hantverk. Men mest känt är Enköping för sina vackra parker. Runt om i staden finns ett tjugotal gröna oaser att njuta av och alla bjuder på färgfyrverkerier lika omväxlande som årstiderna själva.

  UPPLANDSLEDEN
  Denna led går från Dalälven i norr till Mälarens vikar i en omgivning smyckad av fjärilsrika åkerkanter, susande lövdungar samt orrarnas och hjortronens myrar. Leden passerar genom Bredsand och inbjuder till en underbart rofylld och naturskön promenad eller längre vandring.

  SVERIGES NÄRMASTE STAD
  Uttrycket Enköping - "Sveriges närmaste stad" myntades 1965 av Bahco Verktygs dåvarande reklamchef Bertil Danielsson, vilken upptäckte att ingen annan stad i landet hade så många städer inom så litet avstånd - närmare bestämt 38 städer inom ca 12 mils radie.

  BUSS FRÅN ENKÖPING CENTRUM - BREDSAND
  Buss 220 trafikerar från Enköpings C.

  KOMMUNIKATIONER
  Idag bor ca 1/3 av Sveriges befolkning inom en radie om ca 15 mil. I Enköping har vi väl utvecklade kommunikationer -
  MED TÅG FRÅN 37 MINUTER till Stockholm, eller till Västerås från 13 minuter. Enköping har precis som London och New York 3 internationella flygplatser inom 1 timmes restid; Arlanda, Bromma och Västerås Flygplats.
Ekonomi
 • Avgift
  3 688 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår värme, vatten, hushållsel och renhållning samt två parkeringsplatser.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,23%
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftsändringar. Senast kontrollerad 2018-06-12.
Föreningen
 • Benämning
  Korvetten-Bredsand
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier