Korvettvägen 4 B / Övre Bredsandsskogen / Enköping

Mälarnära 3:a med naturen och badstranden runt knuten!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
67,3 kvm
Avgift
3 688 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på korvettvägen såldes av oss 2018-09-04. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på korvettvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Övre Bredsandsskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mälarnära och naturskönt belägna bostadsrätt!
Bostaden som är ljust och stilrent inredd har gångavstånd till Bredsands härliga badstränder samt flertalet båtklubbar. Här bor du i en familjär bostadsrättsförening trivsamt omgiven av bl a villor och radhus som närmsta grannar endast ca 4 km från Enköpings Centrum. Planlösningen erbjuder entré in i hall med goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober, funktionellt kök i öppen planlösning med vardagsrummet och utgång till stor balkong från köket. Vidare finns det i bostaden två sovrum, varav ett större och en Wc/dusch med tvättmaskin samt torktumlare. Ett externt förråd hör till bostadsrätten och de stora, gemensamma gräsytorna i anslutning till fastigheten inbjuder till många härliga stunder för lek och samvaro för såväl liten som stor. Fiber finns indraget och hushållselen samt två p-platser ingår i månadsavgiften.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration