Korvettvägen 20 C

Korvettvägen 20 C

Slutpris

1 750 000 kr


Bredsand— Enköping

Korvettvägen 20 C


Slutpris
1 750 000 kr

Bredsand— Enköping

Mälarnära 3:a nybyggd 2016

Fin och modern 3:a i nyskick med endast ca 300 meters promenad från Mälaren med långgrund sandstrand, strandrestaurang, hopptorn och beachvolleyplan. Flertal båtklubbar i närområdet. Lägenheten byggdes 2016 och är belägen i markplan. Egen, liten täppa med uteplats om 15 kvm i söderläge samt gräsbelagd markyta på framsidan mot innergården. Eget uteförråd precis utanför ytterdörren. Lägenheten är välplanerad med 66 kvm fördelat på kök i öppen planlösning med vardagsrum, två sovrum, helkaklat badrum samt entréhall. Innergård med lekplats och cykelställ. Parkeringsplats med elstolpe finns att hyra. Bredsand är Enköpings nya bostadsområde med direkt närhet till Mälaren och natursköna omgivningar. Beläget ca 6 km söder om Enköpings stad med cykel- och gångbanor och bussförbindelser.


Boarea
66 kvm
Avgift
3 648 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 2
Såld
2020-03-04

Mäklarhuset Enköping

Denna lägenhet på Korvettvägen såldes av oss 2020-03-04. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Korvettvägen.

Boka värdering
Leif Eriksson, ansvarig mäklare i Enköping

Leif Eriksson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.