Kungsgatan 37 / Centrum / Enköping

2:a i centrum

Slutpris
1 735 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
2 627 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2019-09-29. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 2:a om 58 kvm med utmärkt läge mitt i centrum med direkt närhet till Stora Torget, butiker, restauranger, cafeér, hamnen och mysiga åpromenaden. Trivsam och ljus lägenhet med bl a renoverat badrum och kök. Vardagsrum med ekparkettgolv, sovrum med garderobsrad med skjutdörrar samt hall med garderob. Lägenhetsförråd i källare samt två tvättstugor. Välskött förening med fin, grönskande innergård med uteplatser. Lägenheten är belägen på våning 1 (av 4), hiss finns. Det är inga trappor in till lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.