Långtoraby 48 / Långtora / Enköping

Rymligt med lantligt läge!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
28 900 kr/år
Tomtarea
1 913 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Långtoraby såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Långtoraby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långtora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa byggd 2010 i 1½ plan. Inrymmer 7 rum, varav 4-5 sovrum. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och braskamin. Övre plan är inredd förutom badrummet som är förberett för inredning. Boarea ca 180 kvm. Trädgårdstomt med bl a inglasat uterum och utsikt över åker och äng. På tomten finns även växthus, litet garage, förråd samt ett isolerat hus på ca 20 kvm som kan användas som verkstad, gästhus eller liknande. Bra läge med endast ca 15 min bilväg in till Enköping. Fiber-anslutning finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.