Skogsmyragatan 30

Skogsmyragatan 30

Slutpris

3 050 000 kr


Enköping

Skogsmyragatan 30


Slutpris
3 050 000 kr

Enköping

Modernt och påkostat parhus i Gånsta

Letar du efter ett drömboende där man enkelt kan slappna av utan varken renoveringar eller en stor trädgård som påkallar uppmärksamheten. Boendet ger tid över för nära och kära, många aktiviteter och sköna promenader i naturnära och barnvänliga Gånsta. Trädgården är insynsskyddad och man har två stora stenbelagda uteplatser där man kan njuta av sol och skugga. Samtidigt har du ytan som erbjuder gott om plats för umgänge men ger ändå alla i familjen sin egen plats.

Huset har en utmärkt planlösning och fördelar sig på två plan där man i bottenplan har hall, groventré, tvättstuga, badrum, två sovrum samt den sociala delen med kök och vardagsrum. Övre plan erbjuder den mer privata delen med ett stort sovrum med intilliggande badrum och gott om förrådsutrymme.

Du tar dig till Stockholm med bil på 55 min, Uppsala 45 min och Västerås 25 min. Huset ligger nära förskola, lekplats, skola, naturområden, centrum med alla butiker och service, Enköpings tågstation samt en busshållplats ca 20 min bort med cykel. Med tåg tar du dig till Stockholm på 40 minuter.


Varmt välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité!


Boarea
125 kvm
Driftkostnad
44 538 kr/år
Tomtarea
325 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-10-24

Mäklarhuset Enköping

Denna parhus på Skogsmyragatan såldes av oss 2023-10-24. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Skogsmyragatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.