Tillinge Hagby 8

Tillinge Hagby 8

Slutpris

5 045 000 kr


Enköping

Tillinge Hagby 8


Slutpris
5 045 000 kr

Enköping

Charmig och välskött gård som erbjuder något för alla!

Välkommen till en fin och välskött gård om ca 1,3 hektar naturskönt belägen i centrala Mälardalen med endast en timmes bilfärd från Stockholm och 10 minuter in till Enköping.

Gården har en god arrondering och en mycket trevlig gårdsbild med boningshus, stall och ekonomibyggnader i trevlig harmoni. Fastigheten lämpar sig för familjeliv med pool-liv(poolen värms upp med luftvärmepump), möjligheter till djurhållning, odling och/eller den egna företagsverksamheten.

Gårdens byggnader har löpande renoverats och är i gott skick.
Det charmiga boningshuset (170 kvm) är från början av 1900-talet och bjuder på mycket.
Huset har genomgående renoverats och anpassats i modern stil med öppna ytor, kamin, kaklade badrum och stor tvättstuga. Många fina detaljer finns kvar så som vackra trägolv. Den intilliggande altanen bjuder in till stora middagar under pergolan, lek med många barn, avkoppling i jacuzzin eller skoj i poolen. Här ligger solen rätt från tidig vår till sen höst!

På gården finns även ett praktiskt gästhus med kök och ett rum som har fungerande kakelugn och vedspis. Stugan har potential att inreda/bygga om för året-runt-boende. I stallet finns två boxar som passar mindre hästar, en inredd sadelkammare, spiltor och en lösdrift. För övrigt finns ytterligare bra och mycket trevliga ekonomibyggnader som kan nyttjas till b la. verkstad, förråd, festlokal, bastuhus och hönshus.
Gården bjuder på fin hagmark, välskött och inhägnad trädgårdstomt med flera klätterträd och perenna växter samt ett växthus och jordkällare. Som sagt, här finns allt och lite till.

Välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité!


Boarea/biarea
170/8 kvm
Driftkostnad
65 289 kr/år
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-23

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Tillinge Hagby såldes av oss 2022-10-23. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Tillinge Hagby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.