Vallby Sycklinge 6

Vallby Sycklinge 6

Slutpris

2 775 000 kr


Enköping

Vallby Sycklinge 6


Slutpris
2 775 000 kr

Enköping

En oas i Vallby

Charmigt högt beläget sekelskiftes torp med vinklar och vrår som gör det spännande. Här har du en pärla med fina stenpartier och bra klätterträd att svinga sig i. Trädgården inbjuder verkligen till odling, fotboll, kubbspel eller barnlek. Från huset kan man enkelt ta sig till bad vid Koffsan. Fina promenadstråk för svamp och bärplockning.
Huset är väl omhändertaget och många av de stora renoveringarna är gjorda samt flera fina snickerier bevarade. Torpet disponeras med en hall, lantligt kök med fungerande vedspis, badrum, vardagsrum med utgång till trädgården.
Genomgående för bostadshuset är smarta förvaringslösningar såsom förvaring i trappen och även på loftet. Fiber finns installerat.
Separat gästhus med badrum och bastu. Garage med snickarbod och förråd. Stort växthus med goda odlingsmöjligheter. Här har du avskildheten och lugnet men ändå nära till flera stora städer. Till Stockholm tar du dig med bil på ca 50 min, Uppsala 45 min, Västerås 40 min och Enköping ca 10 min. Du har även Grillby ca 15 min bort med både mataffär, pizzeria, mack, sommarfik, inredningsaffär mm.

Varmt välkommen till en idyll!


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
35 440 kr/år
Tomtarea
2 949 kvm
Såld
2022-05-15

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Vallby Sycklinge såldes av oss 2022-05-15. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Vallby Sycklinge.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.