Veckholms-Väppeby 2 / Veckholms Väppeby / Enköping

Hästgård om ca 6,6 hektar

Boarea
205 kvm
Driftkostnad
33 860 kr/år
Totalareal
6,6000 ha
Fastigh.bet
ENKÖPING TORSVIBY 2:6
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Fritid, Hästgård
Såld
2018-11-15
Bostaden är såld!

Denna gård på veckholms-väppeby såldes av oss 2018-11-15. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på veckholms-väppeby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Veckholms Väppeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturskönt belägen hästgård om ca 6,6 hektar i Veckholm - knappt 2 mil sydost om idylliska småstaden Enköping. Centralt läge i Mälardalen med närhet och pendlingsvänligt till Stockholm och övriga Mälarorter. Gården har ett högt, fint läge med en trevlig gårdsbild och bra arrondering. Boningshuset har anor från början av 1900-talet och är ett gediget hus med stora sällskapsytor och erbjuder 7 rok, varav 3-4 sovrum. Stallet / ladugården har i dag 5 boxar (med möjlighet att bygga fler boxar). Belyst, inhägnad ridbana om ca 22 x 45 meter. Flertal hagar. Uthus med pig- resp drängkammare, pannrum, förråd, snickarbod samt mat/skafferi i entréplan samt trappa ned till matkällare i källarplan. Stor loge med helgjuten betongplatta och spannmålstork. Magasin med bl a hönshus, förråd samt övre plan som gjort för midsommarfesten! Enklare garage. Sammanfattningsvis en hästgård med en bra storleksareal för hästhållning med ett fint & naturskönt läge, stall, ridbana, hagar och stora ekonomibyggnader!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn