Vulcanusvägen 22C

Vulcanusvägen 22C

Slutpris

2 495 000 kr


Bergvreten/ Fanna— Enköping

Vulcanusvägen 22C


Slutpris
2 495 000 kr

Bergvreten/ Fanna— Enköping

Trevligt radhus i vänliga Fanna

Den här fastigheten bjuder på 4 rum och kök på totalt 109 kvm. Med genomtänkta ytor och god disposition tilltalar den här bostaden många. Stora fönsterpartier bjuder in härligt ljusinsläpp som skapar en luftig känsla genom hela bostaden. Här finns ett trevligt stort vardagsrum med utrymme för stora sällskap samt ett kök med gott om arbetsyta och förvaring. Vidare erbjuds tre sovrum därav ett i större storlek och två ungdomsrum. Badrummet är helkaklat i fina färger. Uppvärmning sker med vattenburen värme via fjärrvärme med tilltalande energiklass.
Tomten är insynsskyddad och privat med härlig stor altan under tak. Här kan du njuta av både sol och skugga. Garage med vidbyggt förråd samt parkeringsplats finns i anslutning till bostaden.

Här bor ni barnvänligt i ett lugnt område, med närhet till Enköping och allt vad staden erbjuder. Detta boende är perfekt för er som söker ett lättskött boende och för er som vill bo billigt och med grönområde intill knuten!

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
37 961 kr/år
Tomtarea
218 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Enköping

Denna radhus på Vulcanusvägen såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Vulcanusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.