Ängsvägen 12 / Grillby / Enköping

Familjevilla i lugna kvarter

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea/biarea
166/155 kvm
Driftkostnad
61 257 kr/år
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängsvägen såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Ängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grillby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött familjevilla i lugnt bostadsområde i Grillby med närhet till skola, förskola, motionsspår, idrotts-/fotbollsplan och livsmedelsaffär. Den rymliga 1 1/2-plansvillan erbjuder stora sällskapsytor och har en yta om 322 kvadratmeter med 6 rum, varav 4 sovrum samt helt källarplan med inredda rum, bl a gillestuga, hobbyrum/gästrum/kontor, flera förråd samt härlig relaxavdelning med bastu, bubbelbad, dusch och tvättmöjligheter. Stort, inglasat uterum med plats för både matgäster och loungesoffa (och kolla in vinrankorna i taket!) Uterummet leder direkt ut till uteterrass. Fint växthus samt friggebod. Kopplad garagedel med trappa och ingång till källarplanet. Stenbelagd uppfart med plats för 4 bilar. Fint underhållen och grönskande trädgård med häck mot grannar resp. gatan, flertal fina rabatter med perenner. Tomten om 691 kvm är friköpt. Baksidan är i stort sett insynsskyddad och gränsar mot skogen. Fiberanslutning. Pendlarvänligt läge med snabb påfart till E18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.