Fältvägen 15

Fältvägen 15

Slutpris

3 975 000 kr


Grillby— Enköping

Fältvägen 15


Slutpris
3 975 000 kr

Grillby— Enköping

Barnsfamiljsidyll med närhet till flera stora städer!

Nybyggt hus beläget i naturnära Grillby. Huset erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Huset känns luftigt och rymligt och erbjuder stora fönster som ger bra med ljusinsläpp, stora öppna sällskapsytor, praktisk tvättstuga, två badrum, fem sovrum, ett allrum, ett vardagsrum, modernt ljust kök och vackra trägolv. På tomten finns en carport med intilliggande trädgårdsförråd. Bra med utrymme för att parkera bilar på den grusade uppfarten. Från tomten har man utsikt över lekplatsen. Här kan barnen leka fritt i området med gångavstånd till både skola och förskola. I närheten finns idrottsanläggning, fina vandringsleder, natur, matvarubutik, pizzeria, inredningsaffär och italiensk restaurang mm. Huset är beläget ca 15 min med bil från Enköping, ca 20 min till Bålsta, ca 40 min till Uppsala, ca 35 min till Västerås och ca 45 min till Stockholm så här har du nära till det mesta.

Varmt välkommen på visning


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
1 027 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-10-20

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Fältvägen såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Fältvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.