Badvägen 9

Badvägen 9

Slutpris

4 550 000 kr


Häggeby— Håbo

Badvägen 9


Slutpris
4 550 000 kr

Häggeby— Håbo

Välplanerat hus med stor inglasad pool och garage.

Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade villa. Huset ligger i natursköna Häggeby med närhet till flera stora städer. Bilvägen till Stockholm tar ca 40 min, Uppsala 35 min, Enköping 31 min och Bålsta 12 min. Huset har fyra sovrum och ett stort badrum, Gäst-wc, tvättstuga samt kök och vardagsrum. Vardagsrummet och köket har en social öppen planlösning med braskamin som ger bra med extravärme och ger rummet en mysfaktor. Mot bakgården av huset finns en inglasat uterum som har utsikt över den fina trädgården, samt en stor inglasad pool som uppskattas under sommarhalvåret. Bredvid poolen finns en till stor altan som ger dig möjligheten att både grilla och äta med det stora sällskapet. Trädgården har väl tilltagen gräsmatta som erbjuder både skugga och sol, finns plats för både spring och lek. Stor uppfart som ger plats för flera bilar. Garaget ger utrymme för en bil men finns möjlighet att riva innerväggar som idag fungerar som förråd ifall man vill ha ett större garage.
Detta hus erbjuder många sällskapsytor samt egna små oaser för dom som vill ha sitt lilla egna. Runt huset har du nära till naturen som erbjuder både svamp och bärplockning samt fina vandringsleder.


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
19 144 kr/år
Tomtarea
1 820 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-25

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Badvägen såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Häggeby samt även på Badvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.