Tegvägen 7

Tegvägen 7

Slutpris

995 000 kr


Heby

Tegvägen 7


Slutpris
995 000 kr

Heby

Sommaridyll i barnvänligt område med närhet till vatten!

Här finns nu en nyrenoverad sommaridyll till salu! Med närhet till badplats vid Nordsjön och den gemensamma poolen på området finns alltid möjlighet att ta en båttur eller ett dopp. Fastigheten är belägen i ett lugnt och fridfullt område och i huset finns drickbart sommarvatten via samfälligheten. Huset är precis genomgående renoverat.

Med sin moderna men ändå ombonade inredning känns huset mycket inbjudande med det kombinerade allrummet och köket som bjuder in till social samvaro och gemenskap. Här i köket finns i stort sett full maskinell utrustning och med bekvämligheter som diskmaskin finns mer tid att umgås. Allrummet rymmer både ett matbord och bekvämare sittmöbler och det är även här den stora altanen nås för långa härliga grillkvällar. Intill allrummet ligger sovrummet passande för två personer och tack vare gavelläget får rummet fint ljusinsläpp från två fönster. Bostaden har också ett fint renoverat badrum med golvvärme där det är inrett med en separett och fina duschväggar i glas som ger rummet en lite industriell känsla.

På den stora tomten finns gott om plats för lek och bus, bland annat i kojan i två våningar, och när gästerna vill stanna över natten erbjuder ni gästhuset med plats för två övernattande. Möjlighet att lägga till med egen båt finns vid samfällighetens brygga (först till kvarnprincipen).

Till Heby, som ligger ca 3 mil nordväst om Uppsala, tar det ca 20 min med bil och där hittar ni livsmedelsbutiker och annan tänkbar samhällsservice. Här finns även möjlighet att ta bussen till Uppsala.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
38 kvm
Driftkostnad
12 996 kr/år
Tomtarea
1 727 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-06-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Tegvägen såldes av oss 2023-06-08. Se alla våra försäljningar i Heby samt även på Tegvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.