Stegelharen 308 / Karlholm / Karlholmsbruk / Tierp

Sjötomt med egen brygga och sandstrand!

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
6 000 kr/år
Totalareal
2 925 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-05-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Stegelharen såldes av oss 2016-05-23. Se alla våra försäljningar i Karlholmsbruk samt även på Stegelharen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Missa inte chansen att förvärva en riktig pärla i Karlholmsfjärden med välordnad tomt á 2 925 kvm med gräsmatta och stenmur. Högt beläget på ön Stegelharen ligger stugan med fantastisk utsikt över havet. Den ursprungliga byggnaden från 1930-talet byggdes ut 1975 och har under 2008-2009 genomgått stora renoveringar och fått ett rejält lyft både in- och utvändigt. Storstugan erbjuder 2 sovrum, enklare köksdel med kylskåp och gasolspis/ugn, matplats samt lounge med kamin och stort fönsterparti som ger utsikt över vattnet. Runt stugan sträcker sig en stor altan i tre väderstreck, anpassat efter sol och vind.

Storstugan och gäststugan är besiktigade och försäkrade via Skyddat Köp.

Är drömmen att se solen gå upp eller ned vid havet? Då har ni första parkett på bryggan som erbjuder både morgon- och kvällssol. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.