Välaörarna 200

Välaörarna 200

Slutpris

2 100 000 kr


Karlholm— Karlholmsbruk— Tierp

Välaörarna 200


Slutpris
2 100 000 kr

Karlholm— Karlholmsbruk— Tierp

Stor sjötomt på en ö i soligt västerläge, vackra vyer med solnedgångar över havet

Vad slår en sommarkväll med ett dopp i havet till solnedgången?
Här har ni chansen att förverkliga drömmen om ett fritidshus med egen brygga i en oupptäckt sommaridyll. Bort från stadens brus och överbelamrade skärgårdar fulla med semesterfirare. Ön och Välaörarna 200 ligger fridfullt bland andra holmar i Karlholmsfjärden och norr om ön syns öppningen ut mot Bottniska viken. Vidare därifrån kan ni med båt ta er mot Östersjön och Öregrund eller Stockholms skärgård om så önskas, för egen del eller för att ta emot besök söderifrån.

Fastigheten består av en huvudbyggnad och tre uthus samt ett fiskeförråd intill bryggan. Stugan har två sovrum, ett arbetskök, hygienrum med förbränningstoalett och vardagsrum med matplats. De tre övriga byggnaderna består av en gäststuga, en förrådsbod och ett mindre uthus på baksidan av stugan. Nybyggt på fastigheten är altanen vid stugan, matbryggan på höjden, bryggan med förlängning för extra båtparkering samt flytbryggan. På ön finns det två andra fastigheter varav den ena endast består av mark och den andra har ett fritidshus, men på andra sidan holmen. Det är med andra ord ett lugnt och enskilt läge.

Till ön och Välaörarna 200 tar ni er, via Karlholm och båthamnen, på några få minuter med båt. Länkat i annonsen hittar ni till båthamnens hemsida och mer information om att hyra båtplats.

Välkommen till en given plats att lapa sol lata sommardagar men här kan ni trivas årets alla säsonger. Avsluta sommaren och välkomna hösten med en kräftskiva, på vintern tar ni er ut på skoter och glöm inte att borra hål för pimpelfisket. När våren nalkas öppnar ni upp stugan och förbereder för sommarens bästa dagar. Varmt välkomna på visning!

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.


Boarea
48.5 kvm
Driftkostnad
1 885 kr/år
Totalareal
3 332 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.