Välaörarna 200 / Karlholm / Karlholmsbruk / Tierp

Stor sjötomt på en ö i soligt västerläge, vackra vyer med solnedgångar över havet

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
48.5 kvm
Driftkostnad
1 885 kr/år
Totalareal
3 332 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Välaörarna såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Karlholmsbruk samt även på Välaörarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vad slår en sommarkväll med ett dopp i havet till solnedgången?
Här har ni chansen att förverkliga drömmen om ett fritidshus med egen brygga i en oupptäckt sommaridyll. Bort från stadens brus och överbelamrade skärgårdar fulla med semesterfirare. Ön och Välaörarna 200 ligger fridfullt bland andra holmar i Karlholmsfjärden och norr om ön syns öppningen ut mot Bottniska viken. Vidare därifrån kan ni med båt ta er mot Östersjön och Öregrund eller Stockholms skärgård om så önskas, för egen del eller för att ta emot besök söderifrån.

Fastigheten består av en huvudbyggnad och tre uthus samt ett fiskeförråd intill bryggan. Stugan har två sovrum, ett arbetskök, hygienrum med förbränningstoalett och vardagsrum med matplats. De tre övriga byggnaderna består av en gäststuga, en förrådsbod och ett mindre uthus på baksidan av stugan. Nybyggt på fastigheten är altanen vid stugan, matbryggan på höjden, bryggan med förlängning för extra båtparkering samt flytbryggan. På ön finns det två andra fastigheter varav den ena endast består av mark och den andra har ett fritidshus, men på andra sidan holmen. Det är med andra ord ett lugnt och enskilt läge.

Till ön och Välaörarna 200 tar ni er, via Karlholm och båthamnen, på några få minuter med båt. Länkat i annonsen hittar ni till båthamnens hemsida och mer information om att hyra båtplats.

Välkommen till en given plats att lapa sol lata sommardagar men här kan ni trivas årets alla säsonger. Avsluta sommaren och välkomna hösten med en kräftskiva, på vintern tar ni er ut på skoter och glöm inte att borra hål för pimpelfisket. När våren nalkas öppnar ni upp stugan och förbereder för sommarens bästa dagar. Varmt välkomna på visning!

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.