Åsgatan 71 F / Alsike / Knivsta

Bra känsla och funktion

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 093 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2018-12-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på åsgatan såldes av oss 2018-12-12. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på åsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alsike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket funktionell och yteffektiv 4:a med stort ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Bra läge nära in- och utfarten i Alsike och granne med skogen. Hall med klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare, kök och vardagsrum i öppen planlösning och med balkong i sydvästläge, två av tre sovrum har fönster i två väderstreck. Egen ingång från utvändig trapp. I månadsavgiften ingår vatten, värme, ett extra externt kallförråd, parkering med motorvärmaruttag, Telia Triple Play 100/100 Mbit/s (bredband, IP-telefoni, kabel-TV). BoKlok-hus uppfört 2010 i samarbete mellan Skanska och IKEA. Alsike har ett mycket strategiskt läge där såväl Arlanda som Uppsala nås inom en kvart och till Knivsta station är det cykelavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.